lauantai 5. toukokuuta 2012

Tästä se taas lähtee...

... tai ainaki tuntuu siltä. Jotenki on tuo koruilu vähän takkuillut, mutta nyt tuli töiden jälkeen jotain tehtyä. Eilen se alkoi jo... vähän riehaannuin noiden nettikauppojen kanssa. Tein sitten tilausta kolmeen eri kauppaan yhtä aikaa, hupsista. Mutta nyt taas pursuaa ideoita päässä, kunhan saa tavarat kotiin asti.

Tietysti tässä on oltu noiden lankojen kimpussakin. Lilan minulle hankkimista viron villoista on yksi jo huivina, pitää vielä langan päät päätellä ja toinen hilkkua vajaa valmis. Olen siis huhkinut puikkojen kanssa, toissa torstainahan minä vasta langat sain. Mutta niistä sitten kuvaa myöhemmin. Nyt sitten tuleva kesä pistää vauhtia näköjään koruiluunkin, väriä alkaa ilmestyä maailmaan.

Ensinnä parit korvikset. Molemmista sen verran, että värit ei ole omia suosikkejani olleet, mutta mutta... nyt ne houkuttaa ja koukuttaa.


Nuo helmiäislätkät, mitä lie, olen saanut tilaajalahjana ja värit, kuten sanottu eivät minua. Lisäksi nuo ovat aika pienet ja reikä tuossa reunassa noin päin ei saanut mitään mielessä hyrräämään... siis aiemmin. Nyt oikeasti mietin tilaavani noita lisää, koska mielessä olisi jotain muutakin. No, nyt ne pääsivät korviksiin kera swarovskin biconien. Vaikka en kauheasti ole korujani nimennyt, nämä kyllä sellaisetkin saivat, kesäperhonen ja hiirenkorva. Hehee, eipä hurjasti mielikuvitusta siinä ole käytetty, mutta ne mielessä kun näitä tein. Ja siis hopeoidut koukut, linkit ja perhoset. Nämä ovat suht pitkät ja silti erittäin keveät.

Ja kun sitä kelloa varten ostin sitä memoryvaijeria, niin sitten helmivarastoja pemmastaessa tuli herkullisia helmiä vastaan. Ei kyllä mitään mielikuvaa miksi ja mihin ne olen ostanut, ei edes mielikuvaa sellaisten olemassa olostakaan. Sitten miettimään jotain hentoa ja keveää siihen kaveriksi, jotain myöskin vähän syvyyttä tuovaa. Tämmöttinen siitä sitten kehkeytyi.


Helmiäislasihelmiä hennon oranssina sekä kuvan vääristämiä vihreitä... ovat siis luonnossa enempi vihreitä mitä kuva antaa ymmärtää, mustia fasettisia lasihelmiä sekä kolmion mallisia hopea sisuksisia siemenhelmiä.

Eipä kauheesti nämä memoryt ole minua varten. Ennemmin linkittelyjä ja ketjuja. Mutta pitäähän sitä kaikkea kokeilla, eiköstä vaan. Mikä oli yllätys, niin kaikki aiemmin ideoita herättäneet helmet tuntuivat tänään tooosi tylsiltä ja niin nähdyiltä, saa nähä miten sitte käy kun nuo hankinnat saapuu ens viikolla. Ja lisäksi tuntui, että kaikkea erilaista mallia ja osaa pitäis olla. Jotain särmikästä tavaraa. Että enpä tietä mikä tässä nyt vaivaa.

Ihanaa sunnuntaita kaikille... minä painan töissä huomisenki, joten nati nati!

1 kommentti:

  1. Aina ei vain korua pukkaa - Sinulla näyttää jo irtoavan, nuo korvikset ovat kivan keveät ja keväiset :)

    VastaaPoista