keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Naurattaa ja yhet korvikset

Niin, nyt voi julkaista kun tiedän korvisten olevan perillä. Henna73 kertoi bonganneensa sen 4444 luvun kävijälaskurista ja hänelle sitten matkasi korvikset.


Lempivärit olivat musta, harmaa ja joskus vihreä. Tähden ja sydämen välisen kamppailun voitti sydän, joten tämmöiset niistä tuli. Hematiittisydämiä, mustakivi helmet sekä hennon vihreät helmiäislasihelmet.

Niin, että mikäkö sitten naurattaa. No, arvatkaas kuka on taas vieraillut blogissani? Hakusanat hieman kokenut muutosta, mutta eipä ollunna kommenttiä jättäny tuohon päivän piristys postaukseen. Nii, nyt oli sanat isot tissit kati.... ja taas kohta hän on täällä, mikäli ei aivan muilla sanoilla ala hakea, vois tietysti jättää kommentinkin, että miltäs tuntuu tänne päätyä. Vaan eipä taida uskaltaa hän. En voi kyllä olla hekottelematta, tänne korujen ja käsitöiden sekaan vaan raukka päätyy.

No joo, set sitten toisten kustannusella naureskelusta. Hups, mä taas sorruin ostamaan helmiä, lähin yhtä lukkoa ja hopeoitua millistä lankaa hakemaan, tuli sitten neljä nauhaa, mut olivatten niin herkullisen värisiä, että. Ja sitte mä ostin sitä memoryvaijeriakin, joo-o niitä on tylsä tehä, mutta noi helmet huusi päästä ainaki yhteen vaijeriin. Mä sanoinki, että pitää tästä lähtien pistää mies hakemaan vaan se mitä tarviin, nii ei sorru. Mut sit kuulemma mua alkas harmittaa, ku en näkis mitä uutta Piialla on ja ku ei mies kuitenkaan ostais mitään ekstraa ylläriksi. Niinhän se taitaa olla, joten ihan pakko sitä on ite sielä käydä. Eks ookki aivan loistavia selityksiä. Mut helmiähän ei voi koskaan olla liikaa, eihän?

Ja mä taas totean, että odottavan aika on pitkä. Valmistujais mekkoon tehtävä kaulakoru odottaa nyt hyväksyntää, että jatketaanko loppuun vai mietitäänkö jotain muuta. Kun se idea oli vaan omassa päässä ja mähän en osaa sitte olleskaan piirtää, nii piti tehä sitä hyvän matkaa ja sit kuvata, että sain ideani esiin. Kun en osannu sitä selittää sanallisestikkaan niin että siittä ottas kukaan selkoa. Nyt sitte odottelen kuumeisesti mailia, että jatkanko vai aletaanko kattella jotain ihan muuta.

Ehkäpä mä leikin noilla mun uusilla helmillä tässä odotellessani. Nauttikaa ihanan lämpöisistä säistä, joita on lupailtu koko viikoksi.

Ai niin, kysymys teille lukijat, jotka koruilette itsekkin. Osaako joku tehä napakorun?

3 kommenttia:

 1. Olipas tissi-setälle taas melkoinen pettymys :D

  VastaaPoista
 2. Hmmm... napakorujakaan ei oo tullut vielä koruiltua - sitähän on ihan noviisi niin monessa asiassa...:D Jk. Helmiä ei todellakaan voi olla liikaa

  VastaaPoista
 3. Kauniit korvikset olet tehnyt :) Harmi kun en itse bongannut lukua ;)
  Mukavia toukokuun lopun päiviä sinulle!

  VastaaPoista