perjantai 11. toukokuuta 2012

Pelkkää jorinaa...

Juu, nyt ei oo tulossa uusia kuvia tai tuotoksia tähän postaukseen. Työn alla on kyllä hopeinen nilkkaketju, mutta kun mulla jälleen kerran on useempi projekti yhtä aikaa tässä työstettävänä. Okei, tuo toinen projekti on tylsä ja aikaa vievä, niin kun ei kuiten vaadi kauheesti niin aina pari lenkkiä välistä ketjua niin saa molempia tehtyä. Ainoa vaan, että kun taas teen uutta ketjumallia ja tuossa en oikeen ole päässyt vielä jyvälle on se hidasta vielä. Mutta siitä sitten lisää, kun on valmista.

Toinen rojekti sitten... rasittava mutta pakko tehä. Picasassa pienennän kuvieni kokoa, kun alko huutelemaan tilan olevan täynnä. Kyllä sitä tilaa saisi ostettua lisää, mutta kun mua ärsyttää se, että pitää ostaa kun tämän on tarkotus olla ilmanen blogi. Siksi on alkanu oleen postauksissakin vähemmän kuvia. Enkä halua ottaa mitään poiskaan, yhen oon jossain välissä vahingossa poistanu, kun poistin kuvia joita olin jostain syystä tuplaten lataillu tuonne picasaan. Itseäni ainaki häiritsee jos löytää uuden blogin ja siellä on sitten poistettu vanhoja kuvia... niitä tekstejä ei oo kiva lukea sitten kun ei näe niitä kuvia. Ja kun näin on, niin tiedän myöskin tulevan sen päivän eteen, että sitä lisätilaa on ihan pakko sitten myös ostaa ja se ketuttaa jo etukäteen ja siksi välttelen sitä viimeseen asti.

Äitin revontuli on sentäs rauhassa. Kierros siitä, pätkä ketjua, pari kuvaa-pyöritystä en sentäs tähän ole ottanu. Vaikka eipä sekään kovin suuri ihme olis. Sen verran hullu sitä on. Ja kuten huomaatte, olo alkaa paranemaan, kun jaksaa värkätä taas. Toisaalta mulla on myös vapaa päivä, ensimmäinen kolmesta. Että luksus pitkä viikonloppu alkanu. Tokikin olin viime viikolla töissä viis päivää ja siksi tämä viikko lyhennettiin neljään työpäivään. Nyt onki aikaa toteuttaa mielessä pyöriviä juttuja, jos ne vaan päätyy lopulliseen ideaan... aivonystyrät siis hyrrää jälleen kerran.

Mutta nyt jatkan urakointia picasan ja ketjun kimpussa. Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oon huomannu muissakin blogeissa, että kuvien koko on tullut ongelmaksi - eli että tila loppuu. Oletko laittanut kuvasi säilöön vain Picasaan ja linkittänyt blogiin vai mistä ongelma? Meinaan vaan, kun mulla on blogger jostakin syystä ruvennut kenkkuilemaan mm kuvista , enkä oikein tiedä mistä johtuu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis picasassa on vain blogissa julkaistut kuvat, siirrän sinne vain ne mitkä lataan blogiin... muut on omassa säilössä ja tietty näidenkin alkuperäiset pysyy tallessa ihan itellä. =)
   Miten se sulle kenkkuaa? Mullaki joskus ollu jotain hankaluuksia,jotka menneet ohi, mut nyt vaan tuon tilan kanssa. :(

   Poista
 2. Mulla ainakin picasa alkoi jotain narisee, että täynnä, mutta en mie pahemmin jaksa kuvia pienennellä/muokata ja sen kyllä huomaa.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut ku se ei sit antanu mun enää latailla kuvia lisää... pakko sit alkaa urakoida... huoh ja sitähän riittää. :(

   Poista