tiistai 16. huhtikuuta 2013

Blogin synttärit, joten arvataanko?

Tänään tulee kaksi vuotta, kun tämä blogini on ollut olemassa. Paljon on blogini muuttunut, mutta nyt se on itseni näköinen... Aikaansaannosteni näköinen. Sehän tietää synttäri arpajaisia, mutta tällä kertaa arvataan. Lisäksi tulee toinen perinteisempi arvonta lähipäivinä.... Kun itselläkin tulee perjantaina vuosi lisää mittariin.

Eli tämän arvausarvonnan säännöt olisi:

Jokainen saa arvata tai kertoa mitä seuraavien kahden kuvan kirjanmerkki yrittää esittää... Siis se helmistä kasattu osuus. Mikäli joku osuu oikeaan hän voittaa kyseisen kirjanmerkin itselleen. Mikäli oikeassa olevia on useampia, arvotaan kirjanmerkki heidän kesken. Kannattaa eritellä tarkemmin, esimerkiksi jos näet siinä auton ja sinulla tulee tietty auto mieleen, kerro se. Näin voit saada sen tarkimman voittavan vastauksen aikaiseksi. Eli tällä kertaa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet omien arvausten kanssa. Mainostaa toki saa, en pistä sitä pahakseni. Anonyymit jättäkää itsestänne tunnistettava nimimerkki.

Eiköhän aleta arvaamaan... Aika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 21.4. klo 18.00....
Joten onnea kaikille, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä te tässä näette...27 kommenttia:

 1. Mielestäni siinä on selvä papukaija?
  Onnittelut sekä blogillesi että sinulle!

  VastaaPoista
 2. Papukaijaa minäkin veikkaisin, ihan selvästi siinä semmoinen on.

  Onnea! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. =) Niin blogin kuin omastakin puolesta.

   Poista
 3. pappkaija on miunnii vastaus. ja kiitoksia puketista. Ihania koruja olit mukaan laittanu. Teen niistä sitten tulevaisuudessa iiiihan oman postauksen. Onnea vielä molempina juhlapäivinä :) nyt tarttee rientää taas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä. Pitäähän sitä väliin tehä laatikoihin tilaa uusille. ;D Ilmota jos tarvit pikku nysän lankaa, et jää himpun jostain työstä uupumaan nii saat tuon miun jämän. =)

   Poista
 4. Tuohan on Smith&Wesson revolveri vuodelta 1812. Sillä ampui John Wayne elokuvassa Kaunis kuolema erämaassa tappaen pääosan esittäjän Marlene Dietrichin yhdellä laukauksella suoraan sydämeen.Revolveri värjäytyi kaunottaren verestä punaiseksi ja liipasin ruostui miehen kouraan ja peukaloon,josta väri liipasimeen. Revolverin vaiheet olivat sittemmin moninaiset ja viimeisin havainto siitä Katin blogissa,jossa se on joutunut riippumaan kirjanmerkkinä. Sulka kuvaa sitä varjelusta,mikä aseella on. Seuraavaksi se pääsee loppusijoitikseen Korustamon Eilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ihanaa eila sinä todella ymmärsit tehtävän annon. =)

   Poista
 5. Siinä on selvästi puna-ara -merkkinen papukaija! :)

  VastaaPoista
 6. oi jestas miten ihana on tuo eilan selvitys :D :D hyvästä tarinasta jo pitäisi eilan saada vähintäänkin tunnustuspalkinto ;) mutta silti kallistuisin itse tuon puna-aran puolelle, kävin ihan kuvankin varta vasten katsomassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eila tosiaan ymmärsi tehtävän annon. =)

   Poista
 7. Hah! Mulle tuli ekaks mieleen akkukaapelit :)). Sitte verisuonia!! Olisinko hyvä taidekriitikko? Ymmärtäisin varmasti nynytaidetta ;)). Ja ihan jättipaljon onnitteluita sulle hani ja blogillekkin :))!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos molempien puolesta! Sähän oisit huippu kriitikko, uus ammatti siitä vaan. ;D

   Poista
 8. Täytyy valitettavasti toistella ja sanoa, että puna-ara. Ja niin kyllä näkönen :D

  VastaaPoista
 9. Hahahhaa meidän mahtava Eila!!
  Mutta ei ei ei ole papukaija, kaapelit tai revolveri.
  Sehän on varppina äiti, jolla on lapsi sylissään!

  VastaaPoista
 10. Papukaijaan kallistun minäkin mutta Eilan tarina on loistava:-)

  VastaaPoista
 11. Papukaija araraa minäkin oilisin veikannut, mutta ehdottomasti kirjanmerkki kuulu hupaisan vastauksen kirjoittaneelle Korustamon Eilalle =D

  VastaaPoista
 12. Mamenka arvaa et selvä spaiderman.

  VastaaPoista
 13. Punainen on rakastava äiti, jolla on suuri rakkaudenpunainen sydän. Hän kietoo syliinsä, hellään halaukseen kaksi ihanaa poikaa. Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 14. Hyviä veikkauksia täällä, toistan minäkin tuota puna-ara papukaija -arvausta, taitavasti olet saanut sen siihen loihdittua. :)

  Onnea blogillesi!

  -J-

  VastaaPoista
 15. Ensin tuli mieleen rapu.. mutta kun katsoin lähempää niin papukaija, ja kyllä siitä asekin tulee mieleen, mutta veikkaan tuota puna-ara papukaijaa myöskin.
  Onnea blogillesi. Vuosi sitten voitinkin sen nilkkakorun 1-v synttäreiltä. Taisi olla eka kerta kun blgiisi kirjoitin silloin.

  VastaaPoista