sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ihanaa sunnuntaita

Mitään valmista ei ole tullut, kun tuo rojekti on koukuttanut tämän naikkosen kokonansa. Kova hinku saada valmista ja turhauttaa samaan aikaan kun vaikka miten laskisi pitäisi istua muutama päivä yhteen menoon yötä  päivää rojektin kanssa, että saisi sen heti valmiiksi. Mutta kyllä se koko ajan etenee, nyt on 53,97 % valmiina. Lisäksi mielessä pyörii sitä ja tätä ja tuota suunnitelmaa, harmi vaan kun töissä on pakko käydä ja kotonakin on hommia tehtävänä, niin ei vaan tuo aika riitä siihen tahtiin mitä itse haluaisi tehdä.

Ostin parvekkeelle Iittalan kastehelmi tuikkukippoja sekä kukan, mikähän karhunhäntä se nyt oli.Tuossa pöydällä on myös matkamuistoja, pari rasiaa Espanjasta ja tuhkakuppi (jota ei kukaan saa käyttää, ku sitähän ei hiivatti vieköön sotketa!!!) sekä sytkärille tommottinen kuppi myös koristuksina, ne ei vaan taida oikee istua näiden uutuuksien kanssa tuohon, että pitää vähän miettiä vielä. Muutenkin on kovasti ideoita tuon partsin suhteen, mutta siinä on pari pikku ongelmaa, grillin johto ei riitä muuhun paikkaan ja sitte nuo meitin lasit... net kun on haitarimallia, nii avattuna vie kivasti tilaa tuolta. Lasien vaihtoa ollaan suunniteltu, mutta ei ainakaan täksi kesäksi sitä rojektia oteta. Kukasta vielä lähikuvaa, se on niin herkullisen värinen.


Perjantaina kävin kaupungilla aamusta hoitamassa pari asiaa ja pitihän sitä vierailla lankakaupassakin. Tietysti sieltä jotain tarttui mukaan.


Nämä olikin sitte viheliäisiä kuvattavia, useempaan paikkaan kokeilin ja ei vaan saanunna värejä kohilleen vaikka kuinka yritti, joten tähän on sitte tyytyminen. Puuvillalankoja, kaksi kerää Cataniaa (pinkki ja mintunvihreä) ja neljä kerää turkoosia Alminaa. Suunnitelmat näille on valmiina, se aika vain puuttuu.

Tuosta kukasta vielä. Kun sen kotiin toin. Siirsin ensin tuohon ruukkuun ja sitten vein partsille, Harli sattui olemaan tuossa ikkunalaudalla noiden ensimmäisessä kuvassa näkyvien laatikoiden päällä. Ja voi hitsi, kun mamman rontti laitto kukan ruudun taakse saavuttamattomiin.... tuntui että kissa ihan oikeasti kohta yrittää ikkunan lävitse kukkaan käsiksi. Hih ja kovan jutustelun säestyksellä.

Nautinnollista ja rentouttavaa sunnuntaita teille!

Ps. Muistakaahan osallistua arvontaan.

3 kommenttia:

 1. Keväällä tulee aina se sisustusvimma. Olkoon se sitten koti, piha tai parveke.
  Minulla vaan meinaa kesän mittaan into lopahtaa :)

  Kauniita lankoja olet ostanut.Ajattele sinulla on pää täynnä ideoita. Ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

  Mukavaa päivää ♥

  VastaaPoista
 2. herkun värisiä lankoja ostanu ja tuo kukka..ettei ollu kukonheltta/harja..joku semmonen muistelisin..

  VastaaPoista
 3. Onpa herkullisen näköinen kukka,terkkuja vaan kissalle:)
  Mä olen ihan kieli pitkällä noihin Kastehelmiin kaikissa muodoissa,tulee niin nostalginen olo!

  VastaaPoista