keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun viettoa

Aloitettiin aamu rauhassa ja kun aamupalat ja kaffit oli hoidettu suunnattiin torille koko perheen voimin, herkkuja lähti mukaan ja mies löysi lapsille leikkeihin vähän asustetta....


Ja kuinka ollakkaan, hänen piti saada ne testata. Meillä kun nuo Batman jutut on kova sana, niin nyt on myös Jokerin vermeitä Batmanin lisäksi. Kun tultiin torilta kotiin, sattui tuossa sopevasti immeisiä odottamaan jotain tien reunassa. Äkkiä kotoa kamera mukaan ja sinne mekin poikien kanssa mentiin. Tässäpä pari makupalaa niistä upeuksista, kaikki ei sitä olleet mutta muutama kuitenki ja tottakai ne upeimmat yksilöt jäi kuvaamati tai epäonnistu.


Letkaa riitti ja kuvaamista häiritsi osittain sekaan menneet nykyautot. Esimerkiksi tästä oisin halunnu oikeen kunnon kuvan ja vielä edestä päin, mutta kun piti kytätä koska se edessä oleva nykyauto on pois, niin tulipa sitten vain pala autosta.


Ja tottakai muutama herkku näistä ihan vanhoista yksilöistä jäi saamati kuviin, mutta tässä yksi.


En osaa sanoa kuinka paljon näitä oikeen oli, mutta varmasti lähemmäs toista sataa. Osa sai pojat nauramaan ihan kippurassa. Joukossa oli myös vanhaa paloautoa, ruumisautoa ja vanhoja jenkkejä myös. Osa ei sitten ihan tuota museokamaa olleet, vaan hyvin tuttuja omasta lapsuudesta. Tämmöstä siis ihasteltiin poikien kanssa tuossa ihan kotinurkilla.

Uutta ei ole valmistunut, eikä oikee mikään edennyt. Iski maanantaina paha jumitus harteisiin. Kesken työpäivän yllätti niin, ettei pää enää kääntyny ja toinen käsi ei toiminu. En keksi muuta syytä, kuin että tykkäs kyttyrää ilmastoinnista, kun sen jouduin pitämään kopperossa välistä päällä, kun meinas happi loppua. Sitä nyt oon tässä pari päivää jumpannu ja hoivannu. Eilen jo onneksi pää käänty ihan kunnolla, mutta kipeet harteet oli, tänään jo tosi hyvällä mallilla, mutta vielä otan rauhallisesti, että aukee taas kunnolla. Mutta enpä taida enää sitä ilmastointia käyttää. Yleensä en ole käyttänytkään, mutta nyt jouduin olemaan kopissa useemman tunnin niin oli pakko. Vanhuus ei näemmä tule yksin, veto ei ole ennen näin vaikuttanut.

Ja sitten terveiset Andille ja Eilalle, anteeksi kun kestää... en ole palkintoja vielä ennättänyt postittamaan.

Aurinkoista Vapun jatkoa ja ihanaa toukokuuta!

3 kommenttia:

 1. Aurinkoista ja mukavaa Wappupäivää:) Ja ei haittaa viivytys, onpahan sitten yllätys ,kun joku päivä raahautuu töistä kotiin ja laatikossa on jotain mukavaa!

  VastaaPoista
 2. Mä olin kipeänä joten ei eilen tai tänään tullut lähdettyä minnekään. Mä ostin viime vuonna pari vappuhattua, mutta ei niille ollut silloinkaan käyttöä. Onneksi ovat siis yhä hyvässä kunnossa. Mulla ois mm. myös muita naamiasjuttuja, siivet, pieni taikasauva, pari peruukkia ym.. Olis ihana löytää kaikkia kivoja naamiaisjuttuja ja pitää naamiaiset tai päästä sellaisiin. Noista siivistä maksoin kirpparilla 0,20e, aika halvat.

  Mukavaa vappuillan jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. meidänki piti mennä vanhoja autoja torille kattomaan mutta oli siis niin kauhee tukka pois tuuli jotta nautittiin vappu päivää sisätiloissa vieraita vastaanottamalla ja ihan vain nukkuen. ihana vappu olikin..

  VastaaPoista