lauantai 4. toukokuuta 2013

Vauhti päällänsä (Pekon äänellä)!

Niin, tää sitte sai vauhdin päällensä tässä koruilussa tänään ja valmistaki on.... tietysti vielä on värkit levällänsä ja suunnitelmia pää pullollansa. Muutama kaulakoru, korvikset ja rannekoru... toisetki korvikset jo tehty muttei kuvattu ja vielä ehkä postauksen jälkii jatkuu hommat. Ensinnä kaulakoru, jonka tein pitkästä aikaa vaijeriin. Tuli vaan tunne, että tämä on tehtävä. Ja tässäkin jatkuu mun värifiksaatio... lisäksi vain valkoistakin.


Riipusosa merilasia, helminä amatsoniittia nugetteina, Malay jadea valkoisena ja oranssina, hematiittia sekä gun metal välihelmiä, metallit gun metallia.
 Tässä siis lukko edessä ja merilasi siitä roikkumaan. Ja vielä kaulakuva.


 Värit on taas railakkaasti pyllyllänsä, kerkis aurinko mennä pilveen. Tässä kaulakuvass etenkin menee ihan liian vaaleaksi. Sitten otetaan toinen kaulakoru. Kävin tänään Helmisatamassa, viereisessä liikkeessä kävin asioimassa toisen jutun tiimoilta ja piti yksi lukko hakea... niinpä. Pienellä selvittiin tällä kertaa vähän nointa gun metal osia ja pari ihanaa vuorikristallia.....


 Tässä fasettihiottu kookas vuorikristalli (toinen odottaa toteutusta) sekä sydän riipus, tekstillä Patience. Lisäksi soikeita korulinkkejä ja fasettisia lasikristalleja kera valmiin papuketjun.


Toinen kuva muokattuna paremmin erottuu tuolta nuo linkit ja kristallit. Mulla oli hyvä kuva tuosta riipusosastakin, mutta jostain syystä mä en vaan saa sitä millään konstia siirrettyä tänne, keleen tietotekniikka. No yritän lisätä sen myöhemmin sitten. Mutta tässäki oikee herkku tämä kristalli ja sitte se kaulakuva.


Pituutta löytyy, mutta niin pitääkin tässä korussa. Vai mitä ootte mieltä?
Sitten kaulakoru joka ei kauheesti mun työtä tarvinnu.... tai siis monen monta suunnitelmaa ennen sitä sopivaa oikean löytymistä.Gun metal papuketjua ja Preciosa Celestial crystal riipus, sävyssä kahvi. Tässä vain ongelmana oli se, että tuo riipus on reiän kohdaltakin niin paksu, että sain oikeesti miettiä useemman päivän kuinka sen saa siististi ja onnistuinhan mä siinä... vaikkakaan yhdessäkään kuvassa se ei sitten näy. Ja vielä kaulakuva... harkinnassa pitäskö vielä lisätä pituutta. Mitäs sanotte lisätäänkö vai jätetäänkö?


Ja tuossa kaulakuvassa riipuksen väri ihan ihan liian vaalea, nuo toiset kuvat kertoo totuuden.
Sitten net rannekoru ja korvikset... no ne on kaveriksi tämän postauksen alemman kaulakorun kaveriksi.


Ja ei amatsoniitti ei ole noin sininen vaan vihreä oikeasti. Ja muuten Preciosa kristalli biconeja sekä gun metal papuketjua sekä lukko, tähänkin linkitin tuohon hopeoituun, koska kaulakorukin on. Ja ne korvikset sitten


Peruskauraa sanoisin, preciosa kristalleja, gun metal helmet ja osat.

Mutta sitten olis vielä se muutaman viikon muhinut idea, vihdoin oli selvää mitenkäs tämä nyt tehdään. Rakkaat ystävät aurinkoa teille....


Keskellä Malay jade ja kieputuksissa tumman keltaista ja vaalean keltaista lasikristallia. Ylemmässä kuvassa näyttää kirkkailta, mutta ovat vaalean keltaisia ja alemmassa kuvassa yritin muokata, nii ei onnistunu sekään, mutta siinä näkyy mielestäni jollain tapaa riipuksen yktistyiskohtia paremmin.


Ja tottakai vielä se kaulakuva. Tähän riipukseen olen todella tyytyväinen, monta päivää sitä jo mielessäni vääntelin ja meinasi epäonnistua tämäkin.... katkesi lanka kesken kaiken, mutta onneksi vasta lopussa ja kohdassa joka ei haitannut riipuksen kannalta vaan se onnistui siitä huolimatta. 


Aurinko siis kaulassa näin kevään kunniaksi. Harmi vain, että noita värejä en taas onnistunut yrityksestä huolimatta kuvamaan oikeen (nimenomaan tässä korussa harmittaa). Tästä korusta olen kuitenkin erittäin onnellinen ja oliko tuuria mukana myös siinä, että tummemman keltaisia lasikristalleja oli tasan oikea määrä, yhtäkään ei enempää olisi ollut. Tämänkin asettelin sitten valmiiseen papuketjuun, mutta tässä mielestäni simppeli ketju parempi, antaa riipuksen loistaa kuten pitää. Vai mitä te tästä sanotte?

Ja muistakaa vielä on noin 18 tuntia aikaa osallistua arvontaan. Minä menen huomenna pelaamaan esikoista vastaan salibandya, syksyllä kävi mies ja nyt siis minä. Hauskaa tulee olemaan. Ihanaa sunnuntaita kaikille!


11 kommenttia:

 1. Hienoja kaik, vaan toi eka on jotenkin eri magee... noi värit, enpäs olis ite osannut yhdistää, vaan toimivat kyllä tosi hyvin yhteen. Merilasi kruunaa koko komeuden, se vaan on niin kaunista :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä ekasta eniten,mutta tuo riipus alimmassa on myös kaunis!On kyllä ollutkin vauhti päällänsä:)
  Swarovskin iso kristalliriipus on niin upea,ettei kaipaakaan muuta kuin ketjun ja se vuorikristallikoru on ihana myös. Eli kaikki kelpais mullekin:)

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita, niin kauniita Kati. Minä huokailen näiden perään. Ja jos pidät minua "ammattilaisena" purkkien tuunaamisessa, niin sinä olet Ammattilainen, näissä koruissa !

  Haluan ehdottomasti nähdä tuunamiasi purkkeja, joten hommiin vaan ♥

  VastaaPoista
 4. oih oletpa ollut ahkera! Makeita värejä!
  Varo jalkojasi siellä pelissä.. :)

  VastaaPoista
 5. kauniita ihan jokainen. tuo swaron iso kristalliriipus on tosi upea, samoin tykkään hirveästi tästä alimmasta aurinko-riipuksesta. ja vuorikristalleista. ja ensimmäisestä kaulakorusta. tuon swaron voisi tosiaan ehkä laittaa joskus pidempäänkin ketjuun, varmaankin vaikuttaa asiaan se, minkälaiseen oot pukeutunut :) mutta ahkera olet kyllä ollut :))

  VastaaPoista
 6. Kaulakoruja oon huono käyttämään ja siksi ehkä tekemäänkin, mutta nää sun kaikki olit nyt semmosia (kauniita ja mun tyylisiä), että voisin käyttää, jos vaan sopiva paita löytyy.

  VastaaPoista
 7. Johan oletkin ahkeroinut. Tuo kahvinvärinen on ihana, mutta ainakin minulle kävisi vähän pitemppään ketjuun, ettei kovin korostaisi kaularyppyjä =)
  Toinen suosikkini on tuo alimmainen. Siitä heti ymmärtää auringonkehrän ja ainakin minulle tulee mieleen intiaanikulttuurin Auringonjumala. Se on kaunis koru ♥

  VastaaPoista
 8. Mun maun mukainen väriyhdistelmä tuossa ensimmäisessä, mutta upeitahan ne on kaikki :)

  VastaaPoista
 9. Siis todella kauniita koruja kaikki. Pitää olla näppärät sormet ja kärsivällisyyttä, että saa helmet ja ketjut oikeaan järjestykseen ja tarvitaan varmaan jotain työvälineitäkin.

  VastaaPoista