maanantai 6. toukokuuta 2013

Arvottu on

Eilen oli jo illalla tarkotus arpoa, mutta urheilu vei sitten voiton ja rääkkäsin itteni finaaliin, enkä sitte enää jaksanukkaan suorittaa arvontaa. Tänään sitten sen sain tehtyä. Satunnaislukugeneraattori sai toimia tälläkin kertaa onnettarena ja se valitsi numerot 7 ja 4. Kirjotin jokaisen osallistujan nimen kommentointi järjestyksessä niin monta kertaa kun oli arpoja... joita oli siis kaiken kaikkiaan 79 kipalesta. Kivasti siis oli osallistujia. Seiska arvan omistaja oli päättänyt saada nilkkakorun, joten hän sen myös saa....


Tämmöttistä ketjua sitten punon hänelle, nyt vaan tarvis tietää sitä lempiväriä. Nii ja se pitäs tietää virkkuukoukku virtuoosilta nimeltä Anneli, joten laitatkos minulle mailitse lempiväriä ja sen osotteen, että tulee sitten ketju oikeeseen paikkaan ja tietysti nilkan ympäryksestäkin apua on.

Nelosen arvan omistaja sitten saa miulta kevätsukat... kunhan nuo puikot tässä vapautuu. Ja langathan oli tämmöttiset....


Suunnitelma jo päässä on millaset sukat näillä tulee. Ja häneltä tarvisin jalan kokoa, muutapa hältä ei sitte tarviikkaan... hää ku sitte nappas jo kirjanmerkin täysin oikealla vastauksella, eli sukat tulee sitten Andille. Sen verta hältä vielä kysyn, että vieläkös maltat ootella puna-araasi sukkien kanssa samaan lähetykseen... kröhöm, kun ne postitukset on edelleen tekemäti.

Onnea siis Anneli ja Andi.

Ja pahoittelut teille ihanat ystäväiseni, mutta nyt ei vaan kerkii kommenttia jättää, tekstit on kyllä luettu ja ehkä mä jo huomena tai viimestään sitte torstaina kun oon kotosalla koko päivän. Ihanaa keväistä viikkoa kaikille ja toivottavasti ne lämpöennusteet pitää paikkansa, saadaan kesä.

6 kommenttia:

 1. Siis ei voi olla totta ??? :O
  Minä olen tuollaista aina halunut :)

  Kiitos , kiitos , juu minä päätin sen voittaa, mutta en uskonut että voittaisin.

  Laitan sinulle s-postia ♥

  VastaaPoista
 2. No nyt kyllä kävi hyvä tuuri kun vielä sukatkin osui minulle :) voi miten kiva!! Jalan koko on 36, ja puna-araa maltan kyllä odotella niinkuin sukkiakin sen aikaa kun on tarvis. :) Kiitoooos!! <3 Ja onnea myös Annelille.

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille ja IHANAA AURINKOA SULLE!!

  VastaaPoista