tiistai 14. toukokuuta 2013

Paljastavaa postia ja vähän kirjoja

Tänään tipahti postin matkassa pakettikortti, viimeinen Sny-paketti olisi noudettavissa. Maltoin olla lähtemättä saman tein, kun oli muutenkin asiaa postiin myöhemmin, tänään saapui myös pari kirjaa. Päivässä nyt oli muutakin ohjelmaa ja kun vapaata oli niin maltoin vielä mieleni.

Meinasi vähän leuka loksahtaa kun postissa sain paketin, en nyt ihan tätä koko luokkaa odottanut.


Oli siellä sitten vähän täytteenä paperia, mutta ihana ja reilu paketti oli. Kaikkea kivaa löytyi sisältä.


Kolme kerää Katia Peru lankaa, mitähän ihanaa näistä keksis? Ihana korkkareiden kuvilla varustettu muistikirja, todella kauniita servettejä, sukulaatia ja teetä kera kortin. Minun salainen neuleystäväni tämän kevään ajan on ollut siis Pirjo Kuulumisia Kiihtelyksestä-blogista. Kiitos kovasti Pirjo sinulle ihanista paketeista tällä kevät kierroksella. Ja viitaten kortin viestiin, ikä on vain numeroita ja minä en laske sitä ystävyyden esteeksi. Minä en ole facebookissa, mutta kyllähän ystävyyttä saa jatkettua täällä blogistaniassakin, vai mitä? Ja kerronpa vielä, että tässä muutama viikko sitten tavallaan arvasin sinun olevan minun Snyni. Mutta vain tavallaan, en yrittänyt mitenkään miettiä henkilöllisyyttäsi. Kiersin vain muiden rinkiläisten blogeja ja ihastelemassa heidän saamiaan paketteja sekä valmistuneita töitä. Sinun blogisi kohdalla kävi mielessä, että voisit hyvinkin olla minun Snyni. Ja niinhän sinä sitten olitkin. Yhtään en kyllä osaa sanoa, mistä ajatus mieleeni tuli ja miksi. Enkä asiaa kauheasti miettinyt, mutta tänään muistin heti tuon kun paljastit itsesi.

Niin, toinen paketti sisälsi kirjoja. Tässä vihdoinkin löytyi pari korukirjaa jotka tuntu hyvältä hankkia. Eli uskon niistä olevan hyötyö pidemmäksi aikaa. Yksi tulee vielä jälkitoimituksena, kun oli tilapäisesti päässy varastot nolliin ja se on se jota ehkä eniten odotin. Ja sitten vielä sukkakirja, jota on paljon kehuttu ja jonka hankkimista lopulta aloin tosissaan miettiä ja se oli helppo napata noiden kanssa mukaan.Tänään kävimme myös katsomassa sukuumme saapunutta uutta pikku prinssiä. Miehen serkku vaimoineen saivat pojan 3.5. ja se sitten sai tänä aamuna koruhermon kutiamaan. Ja eihän siinä kauaa nokka tuhissut. Hieman googletusta ja tarvikkeet esiin (taivaansinisiä ja valkoisia makeanvedenhelmiä ja hopeaa lankana sekä valmisketjuna), siitä syntyi tuoreelle äidille tämä kaulakoru.


Kaulakorua pitää ajatella pitkinä ja lyhyinä. Siniset ovat pitkiä ja valkoiset lyhyitä. Morseaakkosia siis ja kun lähdetään vasemmalta lukemaan P O I K A ketju muodostaa välin ja sitten 3 5 13. Syntymäpäivä ilman pisteitä, koska se olisi hiukkasen pidentänyt korua liikaa. Suloinen nyytti, joka sitten nukkui koko vierailumme ajan. Ehkäpä seuraavalla kerralla sitten jo pääsemme vähän hoivaamaankin.

Tämmöttinen vapaa päivä on mulla ollu. Nyt pistän taas koukun heilumaan nii saan tuon houkutuksen pois puikoilta ja pääsen muihin juttuihin käsiksi ja malttanen taas ehkä kommentoida teillekkin ystäväiseni.

6 kommenttia:

 1. Olipas ihana idea tuohon koruun! :)

  VastaaPoista
 2. ihana idis tuo koru ;) siis tooodella kiva. tahdon nipun tuollaisia :P ja melkosen mahtavan sny puketin out saana. mie siulle yritin säpöä laittaa ni tuli spämminä takas. liekkö sulla loota täynnänsä?? tahtoisin lankaa siulta lisseeeee..oun vähä intoutuna viime päivinä taas :P

  VastaaPoista
 3. Aivan huikea paljastuspaketti!

  Kauniin korun olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että paketti tuli perille ja kivaa kesän alkua sinulle Kati!

  VastaaPoista
 5. Upean paketin olet saanut.
  Tuo koru on nätti ja idea ihan huippu.

  Oli kiva lukea, että sinuakin nyt toden teolla "koukuttaa" :D

  VastaaPoista
 6. Heipparallaa kammarista ! Sinullapas täällä niin monenmoista askaretta. Olen aina ihhaillut immeisiä jotka saavat tämmöttisiä aikaseksi. Minä kun niin hätänen että kaiken pitäs olla valamista ja heti :)

  VastaaPoista