keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Nyt kaikki tästä eteenpäin on sitte voitonpuolta....

Pakko oli tulla kertomaan, tänään rojektissa on tullu kaks etappia vastaan, ensin saatiin puoliväli kaaviopapereissa ja sitten ihan kierroksissakin se täyttyi. Eli nyt on projektista tehty tasan 50 %, jihaa!!!!


Ja tosiaan enää on vajaa kolme kaaviopaperiparia tekemäti. Kuvastahan näkyy, että muutama rivi on pyyhitty jo tuostakin paperiparista ylitti ja niillä on saavutettu se todellinen puoliväli. Tämä rutistus tuntui kestävän ja kestävän, varmaankin siksi, että tiesi etapin olevan lähellä mutta kuitenkin niin kaukana. Lisäksi, että meillä töissä riehuu joku flunssavirus, joka vie voimat totaalisesti. Mäki oon nyt pari päivää ollu ihan poikki ja en oo jaksanu mitään. Siksikin yksi kierros tuntui vievän entistäkin pidemmän ajan. Tuolla meidän olkkarin pöydällä on mittaa 80 cm ja kuten huomaatte paljoa se ei siitä jää pituuden kanssa.


Näköjänsä vähän lipsahti tuo mitta pois paikaltaan ku toisessa kädessä heilutin kameraa, mutta pituus rojektilla puolessa välissä on 78 cm. Leveyttäpä en hoksannu mitatakkaan. Vaikkakin kyllä tuo sitten täytyy pingottaa, että on sitte tasanen.

Ketjuaki yritin tänään tehä, pari eri variaatiota muhi omassa päässä tuosta tynnyristä, kun rannekoruani tuijottelin. Ne ei vaan sitte toiminukkaan käytännössä, ainakaan tuolla lenkkikoolla. Saa nähä josko kokeilen vähä isommilla lenkeillä, tulisko sitte mielikuvan mukasta. Ja muutama juttu tässä korupuolella muhii mielessä, saa nähä koska ne on muhineet tarpeeksi, että alan toteuttamaan.

Tervetuloa uudet lukijat, toivottavasti viihdytte täällä käsitöiden sekakäyttäjän seurassa. Ja muistakaahan osallistua edellisen postauksen arvontaan. Ihanaa keväistä loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. siis mitä ihmettä sie oikein puuhaat??mie en saa päähäni mikä ihme tuo on vaikka miten noita kuvia ees takasin puljaan..laitahan puikkoa ristiin rastiin ni päästään pikaisesti näkemään lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps:mie oon hävittäny siun osoitteen taas..laittasitkos miulle,jookos??

   Poista
  2. Parhaani teen. ;D Nyt on kyllä hyvä vauhti päällä ja vauhdittajana sun lisäksi seuraava rojekti... langat ollu jo parisen kuukautta oottamassa ja nyt on sitte ohjekin jo... vielä oon malttanu tikuta tätä ja olla tarttumati siihen. =)
   Ja laitoin tulemaan. Josko nyt pysys tallesa.

   Poista
 2. Näyttää ihan nais-hahmolta... ?
  Jännityksellä minäkin odotan kun se toinen 50% valmistuu :)

  VastaaPoista
 3. Tuossa on kyllä ollut hommaa! Mutta hieno näyttää tulevan, mikä sitten tuleekaan olemaan... :D

  VastaaPoista