lauantai 3. elokuuta 2013

Kohta startataan....

Loppu loma menikin sitte enempi liikkuessa ja pitkästä aukaa tartuin myös kirjaan. Mutta nyt on se hullun päivä... Extremerun lähtö on tänään klo 13.00. Muuten ei hätää... Mutta lievästi ahtaanpaikan kammoisena kuuden metrin mittaiset putket hirvittää, onneksi ovat reiluja halkaisijaltaan. Eilen tultiin Ouluun ja käytiin illalla kävelemässä rata läpi. Tässä kuva meidän tiimistä.... Eli minä, mies, sisko ja siskonmies Nallikarin toimitsija teltalla. Pitäkäähän peukkuja. Luen sitte ajatuksella teidän blogit ja teen kunnon päivityksen kotoota, nyt alan valmistautua juoksuuni.


7 kommenttia:

 1. Hui, mikä tää juttu on?? Tsemppiä! Ja erityisesti putkiin.. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mainitsin tästä joskus. ;) pistä hakusanaks extremerun oulu, nii löytyy tietoa mihin sitä tämä hullu päänsä laittoi. Jänskättää kyllä!

   Poista
 2. Peukuttaa täällä tämäkin :)
  Hirja likka ja koko porukka!

  VastaaPoista
 3. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyykin:) Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Jösses! Aika 2.28, mutta kyllä meinas usko loppua lopussa, kun piti kahlata vedessä ja ylittää ja alittaa esteitä. Sisulla mentiin viimeset pätkät ja itku pääs maalissa. 15 km ja kymmenen estettä 5 km matkalla ja kierroksia kolme. Nyt on voittaja fiilis! Pistän postauksen sitte ja ehkä mahollisesti kuvakin maaliviivalta.

  VastaaPoista
 5. hieno suoritus. Tuohon ei kaikki pystykkään :) tästä voit olla ylpeä.
  -kissatyttö-

  VastaaPoista