maanantai 14. lokakuuta 2013

Puikkoteline ja sukat

Mies mulle tuossa taas viikonloppuna naureskeli, sitä huvittaa mun puikkosäilö... siis käytössä kun työstä vähennän puikkoja tai kun saan sukan valmiiksi. Ei se musta mitenkään huvittavaa ole, ainakaan enää kun jo muistan mihin ne puikot olen laittanut. Ekalla kerralla kun tuota telinettä käytin, sain tovin hakea kunnes mies kysy mikä hukassa ja kerto mistä löytyy, tietysti erittäin huvittuneena. Sen jälkeen tuosta on tullu ihan vakipaikka....


Edellyttää tietysti, että hiukset on ponnarilla, aina ei kuitenkaan ole niin sillon  ne on yleensä suussa, siis huulten välissä.

Sitte niihin sukkiin. Ystäväni serkku kysyi tekisinkö hälle sukat ja oli oikeen ihastunut tuohon Cookie A:n Wedgeen ja semmoset sitten hyppäsi puikoille.


Nallen kukkaketoa punertavan ruskeana. Tämä malli kyllä näyttää niin hassulta ilman jalkaa sisällä, mutta jalassa ne on kyllä aivan ihanat.Kivasti vaan keinovalo kuvatessa väänsi näistä jotenkin kellertävät, sitä eivät todellakaan ole. Siinäkin malli on ihana, että se joustaa joten vaikka tulee isompaan jalkaan mitä omani silti näyttää hyvälle mun jalassa.

Meidän juniori täytti tänään viisi vuotta, ei voi kun ihmetellä mihin tämä aika oikeen menee. Vastahan toinen oli ihan vauva ja nyt jo noin iso poika. Ihanaa syysviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Nekokas puikkosäilö! :D Jos olisi itsellä pitkät hiukset ( tai edes just ponnarille yltävät) niin saataisin kopioida.

  VastaaPoista
 2. =D vai tuollainen puikkoteline =D
  Jännä malli sukassa.

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat :)
  Sitä tulin kertomaan, että postipate saattaa tuoda huomenna jotakin... ;) Mutta patesta kun ei aina tiedä niin voihan se olla, että vasta ylihuomenna
  - SNY#20

  VastaaPoista