keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Välistä korviksia

Olen vielä täällä. Äiti ja isä kävivät vierailulla niin on siihen hujahtanna osa ajasta, tulivat lauantaina ja lähtivät eilen. Pojat nautti mummin ja papan seurasta, olikin jo molemmilla ikävä kova. Lisäksi viime viikolla työt haittasivat tekemisiä aika hyvin, oli vuorot semmosia, että kotihommien lisäksi ei liiemmälti ylimäärästä aikaa jääny. No oon mä jotain saanu, snyn lähettämästä välimuistamisesta syntyi ne korvikset tai siis kahdet... kun kävin omalla varastolla hakeen apuja.... kun mielikuvat tuli niin vahvasti niin ei auttanu, ku tehä sitä mitä mielessä väikkyi.


Nuo siivet sydämien kera vaan vaativat kaveriksi punaista ja kirkasta lisuna.


Helmet on fasettisia lasikristallirondelleja, ostin niitä useemman nauhan tässä joku aika sitten eri väreissä ja nehän olivat just oikeat kaverit siiville. Siipien kanssahan oli myös liilat helmiäislasihelmet, ne vaan huusivat tummaa ja kirkasta kaveria....


Gun metal osat ja kirkkaat on noita samoja kristalleja. Tässä ensimmäisessä kuvassa lähinnä oikeaa tuo liila, seuraavassa menee liian siniseen sävy.


Eli sain siis kahdet uudet korvikset siitä pussukasta ja etenkin noihin siipiin olen rakastunut. Tässä vielä yhteiskuva.

Jostain syystä kuvat on sairaan sumeita ja huomasin vasta koneella, että nyt ei onnistunut. Kyllä niistä kuitenkin näkee millaset tuli väsättyä.

Rojekti on ollut nyt muutaman päivän sitten täyslevossa, nyt ollaan kuitenki menossa viimeisessä kaaviopaperi parissa, siitäkin se ensimmäinen rivi tehtynä... eli 482 riviä tehtynä ja 96 tekemättä, 83,39 prosenttia rojektista tehtynä. Tässäpä kurkistusta....


Pituutta ei tullut mitattua, mutta jotain 140 cm taitaa olla ja meidän kuningatar se sitten rakastaa alpakkaa... aivan ku ois tajunnu, että nyt ei kannata kokonaan hyökätä tuohon päälle, ku kuvataan. Lisäksi siinä on pari tällä hetkellä työn alla olevaa sukkaa, toinen pari menee työkaverille ja toinen hyvän ystäväni serkulle.

Tämmöstä tällä kertaa.

8 kommenttia:

 1. Herttaisia korviksia! Jaksaa jaksaa sen rojektin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaa toki, loppusuora enää ja kauhee kiri päälle... eikä tää oo edes nii paha kiri ku se extreme runin loppusuora oli. ;D

   Poista
 2. ompas kauniita korviksia jälleen kerran. mie aloin nyt panikoimaan sitä huomista kun hoitaja soitti esihaastiksen tuossa illan kähmässä. kamala..ne helmikuiset pyörii mielessä, mutta toivon vaan että kaikki menee hyvin. ja meneehän ne.

  Tuo siun "rojekti" on kyllä oikeesti aikas valtaisa. mitäs lankaa se olikaan? ja kuningatar on iiiiiihanan näkönen. oliko tää se pureskelija? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se menee. Jos oikee ahistaa nii tiät mitä teet. =) Mä oon vaan illasa töisä mutta vaikka sen jäläkeen.

   Se on Dropsin alpaca, ohutta ja lämmintä. =) Ei tämä ole se purija se on tuo meitin kolme kinttunen. ;D

   Poista
  2. pidetään mielessä ;) meillä het aamulla vartin yli alkaa oottavan aika on pitkä jutska..

   Poista
 3. Kivat nuo siipi korvikset :)
  Monta hommaa sulla kesken, hyvä että saa aina vaihdettua, kun toinen alkaa puuduttaan.

  VastaaPoista
 4. Tee sinä Kati vaan noita koruhommia, ne on aina niin kivoja, ja kauniita.
  Tuossa se mysteerityö taas on, minua niin jännittää mikä siitä tulee :)

  VastaaPoista
 5. Ihania korviksia olet saanut aikaan! Pistän mietintämyssyn päähän ja keksin jotain kivaa taas :) Postipate tuo joku päivä postia... Jännittää nähdä, mitä sanot. Menee taas viime tinkaan, mutta ei voi mitään. Töissä on toinen kiireisimmistä ajoista vuodessa ja tunnit venyy ja venyy.

  Ihanaa uutta viikkoa!
  - SNY#20

  VastaaPoista