sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Valmista ja pientä muistamista

No eihän se auttanut, kun se Snyltäni saama sukkalanka huusi ja huusi, pakko oli siihen sitten tarttua. Samoin jo pitkään jonossa ollut kalajoki-ohje löysi oikean langan.


Yllättäen tällä kertaa toisesta sukasta tuli isompi, siis se yllättävyys on siinä, että yleensä se ensimmäisenä tehty on hiukan isompi, mutta nyt tulikin sitten vasemman jalan sukasta, eli toisena tehdystä vähän isompi. Mahdollisesti johtunee siitä, että tiedostamatta koitin siitä tehdä löysemmällä käsialalla just sen vuoksi että ei tulisi tiukempi ja hupsista tulikin aavistuksen isompi.


Lankana siis syyskuun Sny-paketissa tullut puffalanka, ihana uusi tuttavuus, taitaapi tulla hankittua puffaa lisääkin. Puikkoina 2,5 mm addit, eli pienemmät mitä ohjeessa, kuten lähes järkeään mulla aina onkin suositusta pienemmät. Ohje siis Kalajoki. Ja ohjekkin ihana, tulee mahdollisesti tehtyä toisetkin sukat, seuraavan kerran vaan taidan tehdä ohjeesta poiketen vahvistetun kantapään.Ihanat sukat niistä tuli ja todella lämpöiset. Ja perjantaina Pate oli taas kiikuttanut postia. Tällä kertaa pieni välimuistaminen Snyltäni.


Ihana kortti, enkeli silityskuva ja ihan selvästi oli Snyni ajatellut uusia korviksia helmien kanssa.


Eikö vain, heti tuli ajatus korviksiin... vielä en ole ,ennättänyt tarttua pihteihin, niin ei ole niitä korviksia näyttää. Ja tuo enkeli on aivan ihana, vaatii täydellisen paikan. Jota siis mietin koko ajan.


Kiitos kovasti tästä pienestä piristyksestä sinulle Snyni.

Rauhallista sunnuntain jatkoa kaikille! Ja kiitos kovasti kommenteista edelliseen postaukseen.

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, se vain vaati sitä oikeaa lankaa syntyäkseen sukiksi asti. =)

   Poista
 2. Kivat sukat ja ihanan pirteät punaiset onkin. Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä aivan ihanaa lankaa niin tuntumaltaan kuin väriltäänkin. =)

   Poista
 3. Kaunis malli Kalajoessa. Miten onkaan ihanaa kutoa sukat ystävyyslangasta :)
  Monta työtä minullakin valmiina, vaan millään ei löydy puhtia postauksen kirjoittamiseen. Mistä moinen? Kaipa se tästä hektisyys kohta rauhoittuu taas.
  Lämpöä syksyisiin päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanuutta lisää se, että lanka todella ihana uusi tuttavuus. =)
   Minullakin välistä vähän puhti poissa postailun kanssa, mutta kyllä se into taas sitten tulee, on vähän kausittaista. =)
   Lämpöä ainakin jaloissa piisaa, kiitos sinun ja snyni. =D

   Poista
 4. Mä teen aina vahvistetun kantapään - oli ohje mikä tahansa. Tekisi mieli kokeilla tiimalasikantapäätä tai jotain uutta, mutta vahvistettu on kuiteskin aika kiva :) mutta sitä piti sanomani, että hianot sukat :) Ensi kuun pakettia varten olisin vähän udellut, että onko jotain projektia mitä et halua tehdä tai jotain tekniikkaa (palmikoiden lisäksi :D ), jota et halua kokeilla :)

  - SNY #20

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli keväällä vaihe, että tein aina tiimalasin ja nyt tuntuu tuo pyöristetty kantapää olevan suosikki ja yleensä tulee tehtyä ohjeen mukaan nykyisin. =)
   Tuo kirjoneule on kans vähän semmonen peikko, että sitä oon vähän vältelly... mutta en voi sanoa etteikö sitäkin tule vielä yritettyä... kun kröhöm taisin selättää sen palmikkopeikon, sattui niin ihana houkutusmalli vastaan, että hupsista vaan ku nekin onnistui ihan vahingossa. ;D
   Ihan siis olen avoimin mielin valmis kokeilemaan mitä tuleman pitää. =)

   Poista
 5. Ihastuttava väri ja kaunis malli!

  VastaaPoista
 6. Upeat sukat. Minulla on kalajoki-sukat odottamassa vuoroaan. En ole vain uskaltanut aloittaa.

  VastaaPoista
 7. Todella ihana tuo dukkamalli. En ole aikaisemmin moisia nähnyt.

  VastaaPoista