perjantai 13. syyskuuta 2013

Kukkanen lapsen suusta ja rojektia....

Niin se taas viikko vilahti ja taas on vapaa viikonloppu, tämä kylläkin miehen töiden takia. Mutta kuitenkin. Keskiviikko iltana miehellä oli futispeli ja teki sinne lähtöä, itse istuin soffalla neulomassa ja juniori katto sitten pikkukakkosta. Kuiskasin juniorille, että käyppäs potkasemassa isiä pyllylle ja toivota onnea peliin. Lähti tohkeissaan, mutta mies just sitte meni täyttään juomapulloa nii suupielet alaspäin juniori tuli sanomaan etten ehtiny. Mä sitten sanoin juniorille, että oota vähän ja käskin miehen käymään mun luona. Junnu tajus idean ja "potkaisi" miestä pepulle.... mutta mutta.... juniori ei ihan siinä ohjelmaa katsoessa kuullut mitä se äiti käski sanoa.... tai siis kuuli... jokseenkin vaan ihan erilailla mitä äiti sanoi ja onnen toivotuksesta peliin tulikin sitten äitiä ja isiä riemastuttanut kommentti. Saatiin makeat naurut ja kyllä sitten juniori sai toivotettua myös onnea peliin, kun sain kerrottua mitä olin kuiskannut. Jaa siis mitäkö se juniori sitte kuuli ja miten toivotti isille onnea peliin... hihii... juniori siis tuumasi: "isillä on näppyjä pyllysä!" Taitaa tulla uusi onnen toivotus meidän perheelle.

Nii sitte siihen rojektiin... kun tuo mehtäemäntä minua vähän monotteli takalistoon kyselemällä rojektin etenemisestä, nii johan läks ja on tullu parissa päivässä tikutettua sitäkin parikymmentä kierrosta ja rosenteissa mennään 60,55% on valmiina.


Ja tuossa valkosten keskellä olevassa mustavalkosessa osassa keskellä on se koko työn keskikohta. Nyt tää jo alakaa olla sen näkönen että saa aika tarkkaa miettiä millasta kuvaa laittaa, ettei paljastu liian aikaste. Kierroksia on tehtynä tasan 350 ja jälellä on 228 kierrosta. Lisäksit tässä on menossa oikee mukava vaihe, kun tuota samaa väriä tulee suht pitkiä pätkiä nii sitä on joutusampi tehäkki. Ja paljastumisen uhallaki mä yhen kuvan koko komeudesta otin, tarkkaan kyllä harkittin miten se kuvataan paljastamati liikoja.... peittämällä osa tietysti.


Piti oikeen tarkka päivä tarkistaa, tämähän on siis aloitettu 12.10.2012 ja olen sanonutkin, että varmaan vuosi tässä vierähtää. Hyvän innon ollessa päällä on tullut hyviä pätkiä, mutta sitten on tullut muuta ja se on välistä jäänyt odottamaan vuoroaan pitkiksikkin ajoiksi, nytkin ennen tätä viikkoa olen viimeksi tätä tehnyt toukokuussa. Nyt sitten saattekin potkia urakalla, niin ehkä saan sen siihen vuoteen tehtyä.

Nyt lähden uinumaan, että jaksan aamulla esikoisen lähettää kouluun, heillä kävelytapahtuma ja juniorilla salibandykoulu... johon mies päätyi apuvalmentajaksi vahingossa ja hänellä nyt yövuorot menossa niin minä menen sinne juniorin kanssa... mies vaan sanoi nyt illalla, että jos vaan jaksat ota maila ja kengät mukaan, on kuulemma valmentajat jossain muualla ja jää poikalauman valmennus yhen miehen harteille. Mahdollisesti siis minäkin eksyn valmennustiimiin, minä joka en ole lajia ikinä oikeasti pelannut. Kattoo ny miltä tuntuu jaksanko vai otanko kutileen mukaan ja istun sivussa. Ja huomenna vihdoin lupaan jättää niitä kommentteja teillekkin. Ihanaa ja toivottavasti vielä oikein kaunista syysviikonloppua kaikille, muistakaa pitää itsenne lämpöisinä!

12 kommenttia:

 1. Aivan loistava onnentoivotus, persoonallinen =D
  Mielenkiintoisen näköinen projekti sulla tekeillä. En kyllä yhtään arvaa mikä siitä tulee.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin sitä, ihanan persoonallinen. =) Ja hymy nousee väkisinkin huulille kun se tulee mieleen.
   Mielenkiintoinen ja koukuttava.... sitä ei sitte meinaa malttaa käsistä laskea kun sen kerran ottaa. ;P

   Poista
 2. Mukavaa viikonloppua sinullekin! Projektin edistymistä seuratessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oliski viikonloppu ihan yksin että sais vaan tehä sitä. ;P On meinaan koukuttava rojekti ja mä ku tahon äkkiä valmista... että sikäli hullu olen ku tuon edes alotin. =)

   Poista
 3. hahaha..ihana lapsi! ja hmm..nyt kiirehdin kattomaan sähköpostin osuko miun arvaus oikeaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö vain, oikea päivän piristys. =)

   Poista
 4. HAhhaaahaa! Sulla on melkoinen komedia siellä meneillään, kun vielä pelikentän äärellekin pääsit ;)
  Tsemppiä rojektiin!

  VastaaPoista
 5. Hih...hauska onnentoivotus =D
  Melkoista menoa ja touhua piisaa teitin perheessä. Hyvä niin!

  Ja mikä mikä mikä siellä on valmistumassa...kutkuttavasti jätät kertomatta ja oikealla tavalla kuvaamatta. Maltan kuitenkin ja jään odottamaan sen valmiin työn esittelyä.

  VastaaPoista
 6. Hei, katselin myöskin tekeleen kuvaa, mietin mikä siitä tulee; no mie arvuuttelen jotta; ryijy....niiihh...onnea vaan, en tiijä onnittelujen kohdetta..mut paljon onnea ja mukavaa viikonloppua sinne päin

  VastaaPoista
 7. Minä en meinaa malttaa odottaa, mikä tuosta ihanuudesta oikein tulee :)
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 8. Hienolta näyttävä projekti :)
  - SNY :)

  VastaaPoista
 9. Oi vau :) tolle projektille pitää jo hattua nostaa!

  VastaaPoista