maanantai 23. syyskuuta 2013

Rojektia rojektia....

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista rojektin suhteen ja edelliseenkin postaukseen. Nyt on sitten vauhti todella päällä tuon rojektin kanssa ja siksi ei ole valmista esitellä mitään, ei kerkee eikä malta muuta tällä hetkellä, siksi ei oo myöskään tullu kommentoitua teille, ku lukeminen onnistuu rojektin lomassa mutta kommentointi vaatii käsiä näppäimistölle. Viime viikolla just sanoin keskiviikkona työkaverille, että kaks sataa kierrosta.... juu no nyt on enää alle 150 kierrosta. Lauantaina ennen neulontaa näytti tältä....


Ja jotain muutakin tullu aloitettua... kun torstaina kävi hyvä ystäväni kyläilemässä ei ollut ajatus ihan rojektin vaatimassa moodissa, eikä mikään keskeneräinen tuntuny hyvältä, jotain piti saada tekeille ja se snyltä saamani lanka huusi huutamasta päästyään... no ensimmäinen sukka tehty ja tässä siis toisen alku.... joka koki purkutuomion kun tajusin tehneeni mokan. No, eiköhän se toinenkin tässä pian valmistu kun on liian väsy rojektiin paneutua iltasin niin on tuo odottamassa. Sitten lähikuvaa tuosta minkä verran suurinpiirtein edennyt rojekti edellisestä kerrasta.


Ja nämä kuvat sitten oli tosiaan lauantailta ja tänään otetut kuvat tässä....


Ja satuinpa sitten heittamään rojektin "nurjan" puolen esiin. Ja sitten...


... tässä näkyy koko matka jonka on tullut tässä rypistettyä menemään. Ja into on tosiaan päällä.... nyt kun vielä jaksaa niin jatkan tuota ainakin muutaman kierroksen.

Nii ja siitä ketusta.... tai toisesta, meinaan viime tiistaina sitten tulin iltavuorosta kun lähes samassa paikkaa tuli paljon pienempi kokoinen vastaan alikulussa, tämä oli kovin arka ja pysähtyi kuin seinään minut nähdessä, tuijotti silmät suurina pari sekuntia ja kääntyi ja juoksi metsän turvaan. Kolmatta ei ole tullut vastaan tai kumpikaan näistäkään enään, mutta oletan niillä olevan pesän jossain siinä lähistöllä. Mutta nyt rojektin kimppuun, että joskus pääsee toteuttamaan muutaman korunkin, ku ei niihinkään malta keskittyä tämän takia. Ihanaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. käääääk..tuosta tulloo kyllä ihana ;) tsemppistä..ihn kohta se on valamis :)

    VastaaPoista
  2. Sanon suoraan että kyllä minulta loppuisi usko noin suuritöisessä työssä :)

    VastaaPoista
  3. Eipä luonnistuisi minulta tuommoinen vaikea neulomus. Hattua nostan ja korkealle:)

    VastaaPoista