keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Aika menee siivillä...

Jonnekkin tuo aika vaan katoaa... hmm... syynä ei tietenkään ole mahdoton tekemisen into ja jatkuva puikkojen heiluttelu tai helmien pyörittely, ei suinkaan. Kuviakin pitäisi ottaa, mutta tämän viikon työvuorot olleet sitten päivänvalon aikaan tai sitten on avustaja ollut töissä. Tässä seuraavassa kuitenkin ihana kuva ilman avustajaa... jösses kun sainkin pimeän kuvan aikaan ja tää oli hei paras niistä...


Siinäpä siis se työkaverille lupaamani ja jo aikaa sitten perille saatettu Beanie-pipatsu. Lankana taas Drops alpaca silk ja värinä koralli. Tällä kertaa en neulonu sitä muutamaa ainaoikein kierrosta reunaan vaan posotin ihan suoraan, muutaman silmukan vähensin, tuli paremman kokonen. Kaulassa on itselle tehty tuubi, joka onki ollu kaulassa sitten valmistumisen. Siinä lankana Teeteen Aurea käsin maalattu, baby alpakka ja silkki, tätä onkin hillottu hyvä tovi kunnes löytyi täydellinen malli. Aluksi meinasin säärystimiä tästä ihanan pehmeästä langasta... mut nehän ois jääny piiloon suurimman osan aikaa ei ja ei tätä herkkua piilotella. Tuubin ohje täältä ja todellakin aivan ihana tulikin.


Siinäpä värit kunnolla molemmissa, no pipa ehkä liian kirkas. Mut toi tuubi on oikein. Tuo on siis jotain muunnelmaa patenttineuleesta ja jännästi meni nuo langan raidat tuossa neuleessa. Tuubia voi käyttää kummin päin vaan, molemmat puolet kauniita. Jännästi toisella puolella lanka teki pysty raitoja ja toinen puoli on tuommosta verkkoa... vielä lähikuvaa pinnoista.


Sitten tämmöstä värkkäsin viikon ajan....


Aloitin 5.2. ja tämä oli tilanne 13.2. illalla...


Ja voi mikä ihanuus tästä tulikaan... mutta siitä enemmän kun saan ne kuvat kunnon valossa. Tästä ei meinaan oteta mitään pimeitä kuvia ja tarviin avustajaa, ihanaa olla eri vuorossa miehen kanssa.

Muutakin on valmista. Jotain kuvattuna ja jotain ei, niistä lisää toisella kertaa.

Lähdin mukaan kevään Sny-kierrokselle, eihän sitä voinut jättää väliin. Mielenkiintoa ja jännitettävää siis taas neljäksi kuukaudeksi tiedossa. Meinasi vaan tuon yllä olevan projektin tekemisen vuoksi unohtua täyttää ilmottautumislomake ajoissa. Muistin ja kerkesin kuitenkin ajoissa onneksi.

Tänään oli vuorossa työterveystarkastus ja sain terveen paperit. Jipii!!! Jostain syystä olin ihan varma, että jotain kakkaa sieltä on tultava, vaikka mitään syytä siihen ei ollut. Olo on hyvä, mitä nyt flunssa yrittää tulla... periksi en anna, mutta silti joku peikko tuolla takaraivossa jankkas, että jotain sieltä tulee kuitenkin... tuli kaikki arvot kunnossa, piikki käsivarteen ja vettä korviin. Mutta eipäs ole enää ahtaiden korvakäytävien vuoksi korvat tukossa... pitäs vaan useemmin muistaa huuhteluttaa ne. Vielä olis kaks päivää töitä ja talviloma... voipi vaan olla että on liikaa ideoita että saisin ajan käytettyä hyödyksi, kun ei tiedä mitä niistä oikee tekis. No, aion vaan rentoutua ja tehdä sitä mikä tuntuu hyvälle. Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Niin kauniita töitä ja runsaaasti!
  Rentoa lomailua,kun sen vuoro tulee<3

  VastaaPoista
 2. Rentoo menoo vaan!
  Punaista ja punaista, mikä sen parempaa :)
  Sny-kierrokselta en minäkään tohtinut pois jäädä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa palmikkoneuletta. Tuosta tuleekin kaunis neule.
  Onnea terveen papereista, voi kun minäkin saisin. Mutta on jo pientä paranemista. Olen syntynyt maaliskuussa ja yleensä alan siinä vaiheessa elää.Lenkin olen joka aamu tehnyt, kai sekin auttaa tässä paranemisessa :)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua.
  ps. sukat on nytkin jalassa ♥

  VastaaPoista