maanantai 24. helmikuuta 2014

Ihana neule...

Juu-u, tää olis niinku rakastunut. Onneksi ohje kaihersi tarpeeks kauan mieltä. Pyörittelin, tutkin lankoja ja mietin, mietin, mietin... Lopulta uskalsin ohjeen ostaa ja langat hakemaan.


Ja kyllä se todella kannatti, on ollut jatkuvassa käytössä valmistumisen jälkeen. Ohje on maksullisena ravelrysta, Meiju K-P Easy Cardigan, ohjeen voi hankkia myös hänen Bloginsa kautta. Pitkään mietin lankaa ja päädyin Dropsin Nepaliin, tuon ihanan ruosteisen oranssin värin vuoksi. Myöskin omenan vihreä cascade oli pitkään harkinnassa. Onneksi aloin tehdä koon xs mukaan, pingotus toi meinaan kokoa reilusti... Ei haittaa kun tästä tuli I-H-A-N-A!!! Ja kun tämä postaus on padilla, niin kuvat tulee miten sattuu, kuvat muuten napsi esikoinen ja hyviä kuvia saikin otettua.
Virallisesti voin sanoa selättäneeni palmikot. Olen siis opetellut tekemään kumpaankin suuntaan ilman apupuikkoa, mutta tähän oli pakko hankkia apupuikko ja opetella senkin kanssa leikkimään, kun oli niin monen silmukan palmikoita. Puokkoina oli 4,5 mm pyöröt. Juurikin parasta oli että neule tehdään yhtenä kappaleena ja hiat tehdään lopuksi, nekin silmukat työssä mukana. Aloitin tekemään 5.2. Ja valmiina tämä oli 13.2. Ainoastaan kuivuminen otta näin paksulla langalla tovin ja sain sunnuntaina takin käyttöön, eli 16.2. Ja siitä lähtien onkin ollut joka päivä päällä. 

Mutta nyt mä lähen uimaan ja nautin lomastani!

9 kommenttia:

 1. Voi apua miten ihana. Nyt kun tuon värin näkee luonnossa. .huikea. pisteet esikolle hyvistä kuvista. Mukavaa lomaa koko porukalle.

  VastaaPoista
 2. Hieno cardigan!! Paljonko lankaa meni tähän??☺

  VastaaPoista
 3. Wau, nopsa sormi iski jälleen <3 Ihana väri ja malli!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ja väri on taivaallisen herrrkullinen.
  Pikkuisenko nopsaan neuloskelit...

  VastaaPoista
 5. Upea neule! Itse olen kans katsellut paria tuollaista poikittain neulottavaa mallia, näyttävät NIIIIN kivoilta!

  VastaaPoista
 6. Tämä on kyllä huippu hieno. Tosi kaunis ja sopii sinulle hyvin. Kävin katsomassa tätä jo aiemmin mutta en kommentoinut kun en ollut kirjautunut. Tosi kaunis ja erikoinen neule :)

  VastaaPoista