tiistai 11. maaliskuuta 2014

Maailmalle matkannutta

Sukat jotka oli kolmannet luvatut silloin joskus viime vuoden marraskuussa, tarkoitushan oli tehdä Lise-Lotet.... mutta mutta, ku niitä sitten tikkusin jouluksi enempikin niin nehän alkas tökkäseen ja tihkaseen tehdä enää ja kun ei innostusta kyseiseen malliin löytynyt vaikka aikaa kului, tammikuussa sitten tuli taas kerran Zeldan dippailuja postissa ja tämä herkku lanka sitten huuteli olevansa Annelin näköinen. Niin tuumasin, että heitämpä tästä ihanasta langasta ihan perussukat puikoille ja siinä ne oli. Ei nyt tullut Lise-Lotteja, mutta Anneli tykästyi näihinkin ja hyvä niin.
Lankana siis dippailu nimeltä Romantikko, Sw villa 75% nylon 25%, puikot oli pukilta saadut karbonzit koossa 2,75 mm, 45 silmukkaa, joustin 2 oikein yks nurin ja jalkapöydälle jatkui kolme nurjaa raitaa.Kokona 37. Näissä vähän sovelsin tuota tiimalasia ja neuloin kolme kerrosta kaikilla silmukoilla tuossa ennen lisäyskiilaa. Hyvä idea tuntui olevan. Kaunis värjäys ja kivasti läikittyi. Ja lankaa jäikin vielä kivasti... jos vaikka nilkkasukat tekasis tai vaikkas taas kämmekkäät. Niitä muutamat tullut tehtyä, eli niitäkin luvassa... se ohje vaan on niin kiva perusmalli mistä on helppo ja hyvä soveltaa vaikka mitä. Nyt kun sain sen peukalokiilan muokattua mieleiseksi itselle.

Nyt tuntuu että on ideoita mielessä hurjasti, mutta aikaa ei tunnu löytyvän sitten millään. Kokeiluja on suoritettu, mutta vielä ei ole valmista niissä... siinä sivussa toki valmistuu koko ajan keskeneräisiä lisää... kun vaan sais kuvattuakin ja ennättäisiä näitä postauksia tehdä. Huomaa siis kevään vaikutuksen selkeästi.

Ihanaa viikon jatkoa kaikille ja muistakaa kommentoida edelliseen postaukseen mikäli rannekoru kiinnostaa.

4 kommenttia:

 1. Tykästyi kovasti. Tuossa ne nytkin on tuolini vieressä, kun olikin äsken liian lämpöiset
  Mutta kovassa käytössä on olleet ja niin sopivat ja lämpimät :)
  Kiitos vielä ♥

  VastaaPoista
 2. kivat sukat!! ne Zeldan lankoja ovat herkkua ☺

  VastaaPoista
 3. Laatu-Zeldaa :)
  Minä en sitten saa tiimalasikantapäätä onnistumaan. Nytkin jököttää yksi sukkaraasu epäkurantin kantapääressun kanssa eikä tiedä mitä tehdä.
  Saatan purkaa ja tehdä normivahvistetun tai oikeammin pitäisi nyt ottaa googlesta tekemiseen tietoa. Pah, kun harmittaa.
  Sun sukat on sitten muuten nätit ♥

  VastaaPoista