perjantai 21. maaliskuuta 2014

Rakkautta ensi silmäyksellä

Nii-in, se vilahdus edellisessä postauksessa... todellakin rakkautta ensi silmäyksellä. Olin koneella hetken ennen töihin lähtöä viime torstaina, kun blogisurffailussa tuli vastaan jotain upeaa ja samoin tein klikkasin itseni Ravelryyn ja tulipa ostettua ohje het laakista... Perjantai iltana sen sitten pääsin alottamaan pienten laskelmien ja testailujen jälkeen se löytyi oikea lanka ja tiheys kohdilleen.


Tässä kuvassa olemme ehkä lähimpänä oikeaa väriä... lanka on siis Zeldan laarilta, nimeltään John ja Olivia, värjäys on Wild'n Free ja lanka on 100 % merinovillaa, sadassa grammassa 700 metriä. Koska ohjeen mukaan tuo ei olisi riittänyt, otin alkuun muutaman kierroksen Louhittaren luolan Väinämöistä värissä noki, eli tumman harmaata. Tarkoitus oli sitten loppuun tehdä myös muutama kierros... kuinkas kävikään... lanka olis riittänyt koko työhön, eli sitä jäi jonkun verran ja loppuun en sitten enää Väinämöistä laittanut.


Puikkoina mulla oli 2,5 mm pyöröt. Ja täytyy sanoa, että tämä oli ihanaa neulottavaa ja lopputulosta todellakin rakastan niin mallin kuin langan puolesta...


Malli on siis Sugar Maple ja suunnittelija Carina Spencer. Tämä oli kyllä ihanaa neulottavaakin, vaikka ohut lanka ja puikot, niin todella nopea tehdä. Kivasti neuloutui tellua töllötellessä iltaisin ja päivisinkin hetken ennen töihin lähtöä. Viikko ja valmista. Olisi varmaan nopeampikin ollut, jos ei olisi ollut muitakin hommia vapailla.Hih, komeesti näkyy kissojen raatelema raapislauta tuosta kainalon alta. On muutes uus kaapissa ja porakone latauksessa, että tänään saavat sitten taas kunnon raapimispaikan. Ja näköjänsä toinen hiha vähän kääntyi tuossa kuvaillessa... mä kun yritin keksiä hyviä kuvakulmia... ei onnistunut. Mutta laitan nyt vielä pari kuvaa, on tää sen arvonen.Nämä kuvat napsi mies, mutta ensin yritettiin juniorin kanssa. Pitihän hänenkin päästä koittamaan kun villatakin pääsi kuvaamaan esikoinen.... tämä oli ainut ei tärähtänyt kuva....


Nyt voin sanoa, että onneksi olen hamsteri noiden Zeldan herkkujen kanssa... kyllä ne kaikki tulee käytettyä aikanaan, jokainen vaan odottaa ihan selvästi sitä oikeaa mallia. 

Yritän vihdoin saada keskeneräisiä valmiiksi, vaikka arvatkaa mikä huutelee malttamattomana mulle... no tuo Snyni lähettämä lanka, vielä olen onnistunut sen kutsun pitämään poissa korvista... saa nähdä kauanko menee että en enää voi vastustaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille, minä vietän tämän päivän vapaalla ja olenkin sitten muuten töissä koko viikonlopun. 

3 kommenttia:

  1. Tosi nätti malli, ja upeat värit :-)

    VastaaPoista
  2. Oi oi oi. .perhana tarttee varmaan itekki hommata puikot ja langat. .

    VastaaPoista
  3. Tää on hieno! Jossain just näin tämän mallin toisen värisenä ja rakastuin. Tämä on räyheän värinen <3

    VastaaPoista