tiistai 18. maaliskuuta 2014

Se on täällä....

Jihaa!!! Sain tänään mailia ja Sny-emo ilmoitteli mulle lähetystunnusta. Oli sitten asiaa muutoinkin tuohon postiin ja samalla sitten kysyin josko tämä olis tullu.... olihan se. Eli tämän kevään ensimmäinen sny-kierroksen paketti.

Täytyy sanoa, että kun näin tuon paketin pisti vähän miettimään... Tämä oli siis kääritty vielä paperiin...


Suloinen pieni laatikko oli kääreissä... siis todellakin pieni... otin ihan mitat tuosta 14,5 x 12 x 10 cm... ensimmäinen reaktio oli, eihän tuonne mitään mahdu tai sitten pakkaajan täytyy olla näitä joskus tavattuja ihmepakkaajia... no niitä ihmepakkaajia tässä tapauksessa. Ei olisi itsellä tullut mielen viereenkään yrittää sisältöä tuonne saada. Ja mitäkö oli sisällä... kaikkea ihanaa...


Kerä Viking Mini Raggen lankaa, aivan herkullisen väristä, kuva vääristää hiukan. Onkin uusi tuttavuus minulle tämä lanka, mutta näppituntuma kertoo ihanan pehmeästä langasta. Ja tuo kahvi tuoksui niin huumaavalta, että heti sitä oli pakko testata. Mokkamestareiden Caf'é d' Amore, suklaalle, vaniljalle ja karamellille maistuva kahvi... olihan muutes hyvää. Ainoastaan keittäjässä oli vika... edellistä makukahvia muistellen laitoin hiukka vähemmän puruja, se meinaan oli aikasta äklöä yksisteen ja se piti sekoittaa tavalliseen kahviin. No tämä ei ollu, joten hiukan laihat sumpit tuli ensimmäisistä... siitäkin huolimatta oli muutes hyvää, lurps! Ja olihan siellä muutakin...


Pari pussia Clipper teetä, noistakin pusseista ihana sitruunan tuoksu tuli... mahdollisesti kun saan lapset sänkyyn ja pääsen soffalle neulomaan niin keitänpä teetkin vielä tälle päivää isselle Snyn muistamisista. Ja sitten minun rakkauspuikot... eli olen tässä ostellut viime aikoina enempikin noita KnitPron karbonz puikkoja. Juurikin tuosta 15 cm pituudesta tykkään ja ennustajaakin epäilen Snystäni löytyvän.... minullahan on siis noita puikkoja kahdet kokoa 1,5 mm, yhdet 1,75 mm, yhdet 2 mm, kahdet 2,25 mm ja yhdet 2,75 mm... ja nämä Snyn lähettämät ovat juuri se välistä puuttuva 2,5 mm. Eli ennustajaa epäilen löytyvän, koska juuri sen puuttuvan koon osasi hän valita. Eli ensimmäisenä esiin tullut epäilys paketin nähdessäni vaihtui suureksi iloksi ja olenkin nyt tuosta viidestä lähtien huomannut hymyileväni koko ajan. Erittäin iso kiitos sinulle Sny paketista, sait hymyn huulilleni koko illaksi.

Ja sitten tämä aikani varastava rakkaus...


Tässäkin hämärässä otetussa kuvassa värit heittää, liian siniseltä näyttää. Tätä tikkuan apinan raivolla... tähän ohjeeseen rakastuin ensinäkemältä ja mitä pidemmälle olen tehnyt sitä enemmän tätä rakastan... mutta siitä lisää sitten valmiina... keskeneräisiä olisi useampi ja hyvällä tahdilla olivat valmistumassa ennen viime viikon torstaina... perjantaina sitten oli pakko ja ne nyt taas odottaa.

Mutta nyt pitää alkaa iltahommiin poikien kanssa. Loppuun kuitenkin vielä mallia miten meidän hassutus ottaa rennosti... ihmettelen suuresti kuinka Harli tuossa onnistuu, eihän tuo mikään pikkunen kisuli ole vaan kummasti käpertyy minimaalisesti jos oikeen mieluinen paikka löytyy... kuten tässä...


Tuo on siis miehen kädellä käytännössä koko kissa, siis kämmenellä ja ranteella. Näyttääkin niin pieneltä kuin pentu olis... ei oo... yleensä valtaa puolet meidän sängystäkin tai vähintään mun tyynyn pikkuhiljaa yön aikana.

Ihanaa viikkoa vaan kaikille ja harjoitelkaa akrobatiaa, sillon voi löytyä fantastisia paikkoja mihin asettua rentoutumaan....

7 kommenttia:

 1. Pienessä kivan suuri paketti :)
  Huippua saada juuri ne puuttuvat lempparipuikot.

  Mitä mahtaakaan rakkaudestasi syntyä...ei auta muu kuin odottaa.
  Lokoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hauska paketti, yllätyksiä täynnä :-D
  Ollapa kissa, osais ottaa rennosti. Näin ihmisenä se tuntuu olevan niin työn ja opettelun takana.

  VastaaPoista
 3. Niin ihana laatikko, että minä olisin ollut onnellinen jo pelkästään siitä =D Lisänä vielä noin hyvät sisukset.♥
  Suloinen kisuli. Suuretkin kissat mahtuvat mitä ihmeellisimpiin pieniin paikkoihin, jos pää mahtuu, mahtuu koko kissa.=)

  VastaaPoista
 4. Todella upeasti pakattu upea paketti :).

  Mitäs tuosta työstä on tulossa? Kauniit värit työssä.

  Ja rento kattimatti

  VastaaPoista
 5. Hih, taitaa olla meedion vikaa minussa tietämättäni! Hauska sattumus nuo puikot. Mukava kuulla, että minipaketti oli mieluisa, odotan mielenkiinnolla minkänäköistä jälkeä langasta syntyy :) Ja paketin koko osoittautui omistakin pienistä epäilyistäni huolimatta just niin sopivaksi tuolle sisällölle, että pakkohan se oli hyödyntää! Tykkään pakata kompaktisti, eipähän sisältö pääse hölskymään ;)

  Ja voi ihana mikä kisu! <3

  Terkuin SNY:si :)

  VastaaPoista