torstai 5. kesäkuuta 2014

Sitä sun tätä...

Loman jälkeen pari iltavuoroa ja aikasta tiltissä on oltu. Mutta sitten on valmista tullut... huivi odottaa kylpyä ja pingotusta. Omaa boxia on tullut siivoiltua ja ensi viikolla sitten lähtee postia jonnekkin... pistin surutta kaik itelle puhumattomat langat kiertoon. Vieläkin riittää tekemistä, ehkä pitäis tehdä korupuolellekkin sama juttu... mietitään.

Lenkkeiltyä on tullut kanssa, simmosia noin 8 kilsan lenkkejä miehen kanssa yhdessä juostu, nyt on pari lepopäivää... tai siis ollu muuta nii ei oo kerinny tai jaksanu noiden iltavuorojen vuoksi.

Mutta otetaas ensin tämä eräs maaliskuussa valmistunut... sitä ku ei voinu paljastumisen vuoksi sillon julkistaa...


Kaarisilta-huivi, jonka siis laitoin Sny kierroksen ensimmäisen paketin mukana mehtäemännälle ohjeena, sekä langat ja puikot kyseiseen työhön ja arvatkaas ottaako päähän, et hälle laitoin niin paljon paremmat värit... ei ois pitäny itellekkään ottaa näin voimakkaalla kontrastilla. Mutta eiköhän tuokin huivi paikkansa löytäne. Lankanan dropsin alpaca pinkkinä ja turkoosina.


Tässä värit ehkä lähinna oikeeta. Ihanan huivimalli, joutuisa tikuttaa jne... oli vaan liiaan voimakas tuo kontrasti tai ehkä ei... kattoo kuinka käy päätyykö omaan käyttöön vai lahjaksi jollekkin.


Tämä siis valmistui hujauksessa, 4mm puikoilla tuosta alpacasta. Pinkkiä meni noin yks ja puol kerää ja turkoosia reilu puoli kerää.

Tällä viikolla iso juttu on ollut partsi... meillä kun on ollut simmoset haitarilasit... kuva kun kertoo enempi mitä tuhat sanaa...


Kivastihan tuo malli syö tilaa partsilta...


Tämä alempi kuva ehkä antanee paremmin kuvaa, ovi tarkoituksella vain puolittain auki... ja kun tommoset molempiin päihin nii siinä ei paljo partsilla tilaa ole ja kaikki kalusteet on vaan pakko laittaa tuohon olkkarin ikkunan viereen... lisäksi noilla ei oo kiva leikkiä, ovat nii isot ja painavat että äkkiä valahtavat ja huutavat ja toinen lukitus sitten tuolla yläreunassa... mutta nyt se on mennyttä... tässä pari kuvaa tältä illalta, kun siivottu, uusittu matto ja kalusteet laitettu... ja mikä ihaninta lasit vaihdettu parempiin...



Hurjasti paljon enemmän tilaa, mahdollisuuksia ja avaruutta. Onhan tässä päivä huhkittukkin tämän kanssa, kun kevätsiivous jätettiin tämän "rempan" vuoksi tekemättä, plus että se sotku mikä oli lasien vaihdosta lisäksi. Nyt sitten naatiskellaan... pojatkin olivat aivan onnessaan tuonne päästessään, siis viihtyivät kun ennen eivät piitanneet koko parvekkeesta. Kävin jopa uusimassa maton, meillä kun on kaakeloitu tuo lattia niin mukavampi maton kanssa. Vielä pari kukkaa lisää ja niille tasoa... siitä enempi sitten mikäli onnistuu suunnitelmat.

Sitten eilen puikoilta pudonneet sukat... kesäsukat näistä tein. Juurikin partsille iltaisin, kun joskus meinaa varpaita viluttaa...


Olga-sukat 2,25 mm  KnitPron symfonie puikoilla, Pro Lana Neon color langasta. 16 silmukkaa per puikko.


Vahvistettu kantapää ja lyhyt kesään passeli varsi.



Herkullisethan näistä tuli. Lankakin oli ihanaa neulottavaa ja todella tasaista jälkeä näillä sai. Mallineuletta jatkoin jalkapöydälle ja sovitin kavennukset mallineuleeseen, että jatkuu mahdollisimman pitkään. Kuvassa muuten näkyy tuo uusi partsin mattokin.

Lisäksi on toisetkin sukat, mutta tehtäköön niistä oma postauksensa. Mutta sitten vielä kurkistus...


Omalta Snyltäni viime kuun paketissa saamasta langasta, sekä välimuistamisena tulleesta huivi ohjeesta lähti sitten tulemaan eilen illalla... kiitoksia vaan Miukkulille, joka antoi viimeisen niitin ja kehui huivin olevan todella kaunis... ei voinut enää vastustaa ja voitte uskoa, että kun tällä hetkellä mennään, jotain keskeneräistä ensin ja sitten voi aloittaa uutta niin johan tuli Olgat loppuun vauhdilla.

Nyt menen naatiskelemaan tuonne partsille vielä kun on kunnolla valoa. Ihanaa viikonloppua teitille!

5 kommenttia:

  1. mie tykkään noista kaarisillan väreistä kovasti. ja tuo alempi huivi tulee olemaan oikeen ihana luxus..nam nam nam.

    sukatkin oikein södet. ja eikö ollu ihana se olga neuloa? mie jäin ihan koukkuun siihen malli kertaan..

    VastaaPoista
  2. Kivaa että partsilla on nyt parempi lasitus ja ihan varmasti siellä viihtyy neulomassa iltamyöhään.
    Ihanaa huivia tulossa!!

    VastaaPoista
  3. Upea huivi, ja ihanat värit :-)
    Partsisukatki näyttää tosi suloisilta. Aiva mielettömän upeanväristä lankaa :-)
    Minä täällä teen paitaa kerroksen tai kaks päivässä, ja tuntuu, ettei se edisty ollenkaan...

    VastaaPoista
  4. Hienot olgat hienolla partsilla :-) Vautsi molemmille.
    Miusta kaarisilta on kaunis. Itse asiassa ekassa kuvassa katoin, että väreinä ovat magenta ja violetti, mutta se olikin turkoosi. En ole ihan satasella syttynyt tähän malliin, paitsi nyt se tapahtui. Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  5. Hipsulainen sentään, mitä meille saapui ja mun nimellä varustettuna!!!
    Kiitos iloisesta yllätyksestä :) Blogikommentoinnit ovat yllätyksellisiä ;)
    Ja niin kuin usein luen täällä blogistaniassa, yllätys tulee juuri oikeana päivänä. Niin nytkin.
    Sain nimittäin pakettisi aukaistavakseni juuri kun olimme Ruutin kanssa palanneet eläinlääkäristä. Seuraavat 4 vk näyttävät toipuuko koirakulta välilevytyrästä eli mäyräkoirahalvauksesta. Takajalat kantavat vain vaappuen.

    VastaaPoista