sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Rumpujen pärinää ja huivin uusi omistaja...

Huh, päivän työt takana...  Olihan päivä, no nyt se on takana ja saa vaan olla tän illan... saunaan meen kohta ja sit otan paidan tekeleen työn alle. Ruokakin odotti valmiina lautasella kun tulin. Ihanat miehet minulla.

Arvontakin suoritettu. Avasin tilastot ja katoin montako kommenttia oli jätetty arvontaan, niitä oli 15 ja sitten vaan random.org auki ja numero 1 ja 15 väliltä, sieltä arpoutui numero 8. Sit postaus aukitte ja laskettiin kahdeksas kommentti....


Ja tämä vauhtihirmu lähtee siis lämmittämään Elina Pylkän harteita tai kaulaa, miten hää nyt tätä haluaakaan käyttää.

Mutta nyt mä lähen saunomaan ja sitten naatiskelen ihanasta langasta, jota neulon luksus puikoilla.... Ja niin Snyni jos tätä luet, iso kiitos noista puikoista... mulla ei ollutkaan ennestään pyöröissä KnitPron puisia... mut pian on kuhan tilaus saapuu perille. Nih!

Ihanata sunnuntai iltaa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Miunki tarttee varmaan hommata noi knit pron pyöröt. .ja onnittelut voittajalle.

  VastaaPoista
 2. Jeeeeeeeeeee!!!!!!!!!:D kiitos kiitos!

  VastaaPoista
 3. Voi miten iloiseksi tulin kun lähettämäni paketti ilostutti näin paljon sinua.
  Mites on. Laitetaanko ensi kuulle sukkaa vai lapasta ohjeeksi? Vaikka minusta vaikutat kyllä eniten huivin tekijältä. Voisin kyllä koota paketin senkin ympärille. Miten on? Mitä laitetaan?

  Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilahdutti kyllä todella ja tänään sain puikkolähetyksenkin. ;D Neulontahan on välineurheilua, eiks vaan?
   Hmm... lapasia ei kyllä kauheesti tule tehtyä, mutta sukkia ja huiveja molempia... Sukkia vähän odottelin, mutta tuo sun huivi-ideakin kuulostaa hyvälle... toisaalta jos mennään teeman mukaan nii sitte niitä sukkia... en mä tierä, päätä sinä. ;D Kunhan et sitä kirjoneuletta välttämäti valitse... yhtä isompaa haastetta meinaan alan pian selättämään ja sitten katotaan tuokin puoli kuinka sujuu vai sujuuko. =)

   Poista
  2. Eli mietintä linjalle jään minäkin.
   Mukavaa viikon jatkoa.

   Poista