lauantai 15. marraskuuta 2014

Pohojosen likalle muistumia kotoota...

Niin, ystävälleni joka on pohjoisen tyttöjä lähtösin lähti paten matkassa postia ja nyt on etelämmässä Suomea asustellu useemman vuoden. Pitäähän sitä kotoota muistaa jotain hienoa, eikö vaan? Tällä kertaa lämpöä ja taivaan valoja ystävälleni!


Revontulihuivi siis, ystäväni itse valitsemasta vyyhdistä vironvillaa. Tiiviimmän neuloksen vuoksi tein 4 mm puikoilla ja komeasti saan silläkin kokoa huiviin. Lisäksi lyhensin yhden reikärivin verran ja voin sanoa, että tästä tuli just hyvän kokonen.


Pingotusrautojen vuoksi kerrankin täydellisesti pingotettu revontuli minulta...


Oonkin miettinyt, että jospa pingottaisin uudemman kerran omanikin, on se vaan niin paljon upeampi kunnolla onnistuneen pingotuksen saatuaan.

Yli vuosi tämän kanssa meni, mutta ystäväni odotteli kiltisti omaansa. Ja juuri sopivasti ilmojen viilentymisen aikaan ja marraskuun pimeyteen hälle piristykseksi. Ja kuulemma kannatti oottaakin, lisäksi pääsee heti tänä viikonloppuna käyttöön.


Eli voinen vain todeta vielä sanallisesti Love you Johnu!

Ja sitten ois vielä  iltaan aikaa osallistua lieron tavoitteluun, eli mikäli huivi kiinnostaa niin klik klik vaan ja osallistumaan. Ihanaa viikonloppua kaikille, minäki pääsin rauhoittumaan kun tämän aamun työvuoro suoritettu, nyt otan kutimet käteen ja istun soffan nurkkaan.

6 kommenttia:

 1. Voi herramunjee, vai miten se meni ku alko jo loppua sanat kesken!
  Aivan mielettömän upeanvärinen Revontuli! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, juurikin rakkaan ystäväni värinen. =) Eli jos värin upeus kertoo jotain, niin myös upeasta ystävästäni. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei tämä vielä ole iso... katsoppas noita aiempia... tämä menee tuohon pepun alapuolelle, kun ne isoimmat menee varmaan pohkeen puoliväliin... minulla mittaa siis 160 cm. =)

   Poista
 3. Vielä kerran KIIIIITOS Kati!!! Huivi on järjettömän upea ja keräsi paljon kehuja eilen! Väri juuri minun näköiseni =) Love you!

  - Johnu

  VastaaPoista