perjantai 21. marraskuuta 2014

Välipala pitsiä

Niin, kun monen monta työtä on kesken ja aina ei mikään niistäkään innosta ja tarvii simmosta hyyyvin helppoa itsestään neuloutuvaakin kun tarvii käsille tekemistä... no mikäs sen enempi sitä kuin oma sukkamalli? Muistanette varmaan rantahiekka sukat, sama malli siis ja tällä kertaa itte värjättyä nallea.


Tämä värjäyshän on toukokuisella Mehtäpirtin reissulla värjäiltyä, kun mehtäemäntää perehdytin coolailuun. Hauskoja muistoja pyöri mielessä näitä sukkia neuloessa ja kovasti mietin, että millon tuon reissun sais uusittua... työt vaan tahtoo hankaloittaa elämätä näiden reissujen kanssa.


Mutta kun se sauma tulee, siitä napataan ehdottomasti kiinni ja lujaa...


Lankana siis itse coolattu nalle, puikkoina KnitPron symfoniet koossa 2,25 mm. Ja kerrankin....


Onnistuin tekemään omaa kokoani isommat, kokona näissä 38 - 40, koska neulos on niin joustavaa menee siis aika monen kokoseen jalkaan. Päätin vaan tehdä tietyn määrän toistoja ja kattoo mikä koko tulee.


Kai näitä sitten vois nimittää rakkauden alloiksi värinsä perusteella... oikee sävy lähimpänä ylintä kuvaa... tämä pimeys ei auta kuvaamisessa oikee laisinkaan. Ottajaa ei ole tiedossa, mutta kai se jostain vastaan tulee...

Nyt onkin sitten vapaa viikonloppu edessä, huominen päivä meneekin sitten esikoisen pelireissulla, sitä varten pitikin sitten jo värjätä sny paketin lankoja vaikka aikaa ei nii ois ollukkaan... no sitten pitikin lanka heittää patterille kuivaan, että ennättää keriäkkin... no sitten piti samon tein keriäkkin... no sitten piti samoin tein alottaakin.... vaikka siis tarkotus oli saada ruttusukat huomiseksi matkakässyksi, no onneksi sitä aikaa ei oo nii kauheesti ollu, että ois jo valmistakin. Hih, nyt on vaan simmonen homma, että mulla on kaks huutavaa työtä kesken... nuo rutut ja sitten toinen on simmonen en koskaan ikinä minä tee jutut... mutta nii vaan sitä alkaa tehdä kun tarpeeksi haastetaan... siitä sitten lisää kun saan valmiiksi, mutta ohan tuon kanssa koukussa, ku on nii innoissaan siitä.

Esikoisenkin sukat on valamiina, langat pitää vielä päätellä. Esikoinen tuumas, jess nyt sä voit alottaa sen puseron mulle... eli nyt pitäs sitte kattella malli 9 vee pojalle villapaitaan ja sitte pitäs valikoida ne langatkin... siihen vaan sitte keskitytään esikoisen kans yhessä, että on varmalla mieluisa paita. Täytyy sanoa, että tää äiti hiukkasen yllättyi, onnellisesti tietysti, että tosiaan yhdeksän vee poika joka jo eskarissa oli hyvin tietoinen mistä asioista aletaan kiusaamaan, haluaa äidin tekemän paidan itelleen. Ja tottakai mä sen sillon teen. Nyt vaan sitten pitää se ohje ja langat saada valittua.

Lisäksi sunnuntaina jos vaan fiilistä on, ois tarkotus muutama koru toteuttaa. Ihana vaan olla ja tehdä sitä mikä tuntuu hyvälle, kotikin on kiitos miehen puhdas viikonlopun viettoon, hän kun hoiti siivoukset tällä viikolla. Pyykkiä joudun pari konetta pyörittämään, mutta siinäpä se... ruokaakin taitaa mies tehdä... hän kun yleensä hoitelee ruokapuolen viikonloppusin ja minä viikolla.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat, kauniin väriset ja kiva malli.

  VastaaPoista
 2. Oih. .ihunat tuli sukista.
  Ehdottomasti otetaan se keväinen kässyttely uusiksi tässä jossain vaiheessa. Joulukuun lopulle hommaatte parit ylimääräset vapaat ja tulette miun synttäreille ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan huikeet sukat ja ihana väri!

  VastaaPoista
 4. Onpa oikein ihanaiset pinkit sukat. Pinkki on (harmaan ja oranssin ja turkoosin ja vihreän ja...) lisäksi aina taydellinen sukkaväri.

  VastaaPoista