tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulu tuli jo...

Syksyn sny-kierroksen viimeinen paketti tuli tänään ja melkonen paketti tulikin... Emolle terveisiä, että oot sä aikasta ilikee. Mutta eipä haittaa mua, olihan mulla täydellinen sny tällä kierroksella. Hihii!

Mistähän tässä nyt alottas... jos vaikka katotaan paketin sisältö, jolla oli painoa huimat kolme ja puol kiloa... esikoinenkin kysy että kuinka ison paketin mä oikeen sain kun sisältö oli levällään pöydällä...


Tuolla yläkulmassa näkyypi smurffit...


Siina oli pojille tuommoset mukit, jotka on täynnä chupa chups tikkareita, olivat pakattu omaan pakettiin.


Tuoksukynttilä, eukaluptus saunatuoksua, joulusaippua ja suklaakäsivoidetta... tää taitaa olla sitä hemmotteluosastoa...


Rose mohairia kolme kerää, Lana grossaa kaksi kerää ja vyyhti kamenaa...


Keittiö vaaka...


Pätkis rasia ja Tähkäpää ja muut lempineuleet kirja...

Sisältöä siis piisasi. No okei, tässä on mun joululahjakin joukossa... tämä sitten selittää nuo terveiset emollekin... keväällähän siis minä sain parikseni jolle lähetin paketteja hyvän ystäväni mehtäemännän, no nyt sitten kierros mentiin toisin päin. Olihan tää nyt epäreilua, kun minä sitten keväällä hoidin suunnittelun miten pidät itsesi salassa hyvältä ystävältä ja olihan tässä nyt mehtäemännällä tiedossa jo valmiiksi kaiken moista kikkaa... postit matkaan pitkienkin ajomatkojen päästä, kirjoittamiset hoitaa joku muu, yms yms...  Ja niin tuo vaaka todennäköisesti on se mun joululahja... siitä kun oli puhetta jo viime joulun jälkiin... Kirjasta on merkattu kaks työtä, toiseen on tarkotettu nuo lana grossat, rose mohairitki sitte on selvillä... siitä ohjeesta on ollut puhetta ja nyt on sitte langatkii siihen. Ja kamenaa värjättäväksi. Että simmonen kierros tällä kertaa, keväällä jo parin tiedot saadessani emolle kerroin, että tulee ainakin mieleistä sisältöä ja niihän se oli nytkii, aivan huippu sisällöt sain. Kiitos mehtis suuresti ja kyllä mäkin tämän vielä jotenkii saan maksettua... odotahan vaan.

Ja oho, ku tuota lankaa tuppaa tulemaan urakalla... ensinnä tässä pari viikkoa sitten äitee sanos puhelimessa, että hää ostaa langat jos teen parit perussukat... pientä liiottelua kyllä mun mielestä....


Pojatkii sai osansa, puuhalehtiö molemmille. Ensimmäiset sukat tehtykkii jo. Ei siinä vielä kaikki... eilen tuli sitten Zeldalta ihanuuksia...


Tuon toisen olin ottanut esikoisen paitaa ajatellen... no eipä sitten ollu ihan hänen haluamaansa väriä... kovin oli huolissaan oonko ostanut turhaan tuon langan ja oli valmis ottamaan tuostakin tehdyn paidan, no ei tarvii kuitenkaan. Olikin suuresti helpottunut, ei kuulemma haittaa vaikka joutuu odottamaan vielä, kunhan on oikeen värinen. Ja tuo toinen taas on sitten ihana herkku, saa nähä koska raaskin tuosta jotain tehä.

Nii ja sitten mehtis, kato nyt lukihärönen tää vaaka on...


Repesin meinaan puhelimessa nauramaan, kun tuon päälle pistin ja vaaka tervehtii, mutku näyttöön ei mahtu toinen ällä... hihii.

Muistakeehan sitten tuo Fröken Rosengren-arvonta, vielä ehtii hyvin osallistumaan.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. no helo!!!
  Tästä taitaaki tulla uus tervehys meille :D hahahaha..
  oli kyllä kiva kierros ja kiva kun sieki olit tyytyväinen.
  ja ah...tuo zeldan lanka..sen voit mulle sit lahjottaa jos vaikka ite satut inhoomaan sitä ;) ? XD epäilen kyllä..on tuo simasuu semmonen herkku jotta..

  VastaaPoista
 2. Uijui, ihan mieletön paketti <3
  Ja ihana ylläri SNY:n henkilöllisyys. Vaikka olisit arvaillutkin, niin et varmaan olis uskonu tuommosta sattumaa :-D

  VastaaPoista
 3. No siis, kun arpaonni kävi näin suotuisasti ;) Mehtäemäntä halusi päästä sinulle 'kostamaan', niin pistin korvan taakse, mutta mittään en luvannut :D.

  Ottaa nyt riski, että jää toinen kiinni ;).

  Mutta hienosti taas suoriuduttu! Hieno ja mahtava ja ihana paketti!

  VastaaPoista
 4. ♡♡♡ ihana♡♡♡. Ihan huikee

  VastaaPoista
 5. Mahtava paketti! Mitäpä sitä ei ystävän etteen tekisi, kostais vaikka :D ;)

  VastaaPoista
 6. Helo...=D
  Ihana kierros sinulla jälleen ja huikea paketti!!!

  VastaaPoista