tiistai 20. tammikuuta 2015

Onko nyt hjyvä fiilis?

No nyt on todella hyvä fiilis. Viikko ja kaks päivää siinä meni, mutta nyt on inspiraatio toteutettu ja on just nii ihana ku ajattelinki tai siis mielessäni sen näin. Kyllähän sitä tehtiin ja purettiin, mutta on se sen arvonen. Ja luvassa on kuvia ja paljon... hehee. Mutta katotaas ensin mitä eilen tuli postin joukossa...


Todella kauniit kirjoneulelapaset ja niin viimosen päälle siistiä käsialaa, että oksat pois. Eihän näitä raaskii ottaa käyttöönkään...


Just sopivatkin ovat. Iso Kiitos sinulle Mustakissa!

Palataanpas sitten siihen "mysteerimyttyyn"... Mitäkös ihanaa siitä sitten tuli?


Tunika/Mekko siitä tuli.


Lankaa meni 131 grammaa.


Langat on molemmat Zeldan dippauksia. Oranssia meni koko 100 gramman vyyhti ja ruskeaa sitten 31 grammaa. Värit on porkkanapupu sekä mokka. Arvannette kumpi on kumpi.Lanka on 100% merinoa ja ihanan pehmeetä, 100 grammaa/600 metriä.Puikkoina 3,25 mm pyöröt. Malli siis ihan omasta päästä kokeilun ja erehdyksen kautta voittoon. Mielikuvan sain hyvin selkeänä päähäni lenkillä ollessa ja lenkin aikana laskeskelin mielessäni ja siitä sitten lähdettiin kattomaan mitä tulee.


Värit ei yhdessäkään kuvassa oikein, mutta lähimpänä taitaa olla porkkanapupun osalta tuossa selkäkuvassa ja mokka sitten tuossa sivukuvassa jossa näkyy tuo pidempi puoli. Kerroinko jo, että tästä tuli ihana ja mä oon todella onnellinen tästä onnistumisesta?


Istuu hyvin päälle ja on mukava ja ja ja... tekis mieli tehä toinenkin. Tuota Zeldan merinoa kyllä löytyy neljä vyyhtiä lisää... hmm... ehkä teen väliin jotain keskeneräistä ainakin pois. Tai ei voi tietää.

Sitten vielä huhuilen sinua Pilvikirsikka laitatko osoitetietosi tulemaan, niin saan tuon Fröken Rosengren palkinnon matkaan. Odottelen ensi maanantaihin saakka ja sitten pitänee jälleen arpasta uusi voittaja mikäli ei kuulu. Maili osoite löytyy sivupalkin yhteydenotto kohdasta.

Loppukevennyksenä meidän reilujenkerho...


Harli siis tuumas, että Romppu on hyvä patja...

Ihanaa talvista viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Mulla ei puutu kun kaksi kerrosta..helman aina oikeat ja päättely..sit kyllä vielä tungen ne loput langat hihoihin XD. .

  VastaaPoista
 2. Hei! Nyt vasta hokasin nimeni täältä, että olenkin voittanut arvonnassasi. Ihanaa kerrassaan. Laitoin juuri sinulle sähköpostia, toivon että tulee perille.
  Hienon tunikan oot neulonu ja arvostan aivan erityisen korkealle, kun on omasta kaalista ohje ja mahottoman ohut lanka. Todella kaunis.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen ja mallinen tunika . Appelsiinia ja suklaata talven piristykseksi.
  Mustakissa on lähettänyt kauniita ja lämpimät lapaset, nythän niitä on käytettävä kun pakkaset paukkuu kireinä.

  VastaaPoista
 4. Oi,mikä työ! Hyvältä näyttää<3

  VastaaPoista
 5. Hieno! Ja vaikka oranssi ei värinä mua itseäni miellytäkään, niin arvostan sitä joka tapauksessa tuon nimen takia ;) porkkanapupu! Tosi riittoisaa lankaa täytyy todeta.

  VastaaPoista
 6. Uuuu, upea tunika/mekko <3
  Mahtavat väritkin.

  VastaaPoista
 7. Todella hieno tunika, kivan mallinen. Tuosta saa olla kyllä ylpeä.
  Olet saanut ihanan lämpöiset lapaset.

  VastaaPoista
 8. Upea tunika ja kauniit lapaset olet saanut :)

  VastaaPoista
 9. Olepa hyvä, vähän jännäsin, ovatko sopivat:)
  Hieno mekko, todella kiva. 'oranssi väri taitaa olla aika hankala kuvata oikeassa värissä, itsekin olen yrittänyt saada sukista oikean väristä kuvaa, mutta hankalaa on.

  VastaaPoista