perjantai 30. tammikuuta 2015

Postia ja taidetta a'la juniori

Mitää uutta ja valmista ei nyt ole tarjolla. Kiirusta pitäny tässä nyt reilun viikon ja migreenikin yrittäny punkea kuvaan mukaan. Periksi en oo antanu ja nyt jo alkaa tuntua, että se luovuttaa mun kans. On ollu esikoisen turnausreissua ja kaiken näköstä... junioriki sitte jo iso poika... piti ilmottaa kouluun. Vastahan se oli vauva ja nyt jo ilmotellaan kouluun... aika rientää.

Ensinnä tuli siskolta postia... arvaatteko mitä se taas metsästi mulle rajan toiselta puolelta? No...


...minttutoffeeta tietennii. Voi lurps. On tuo vaan nii hyvää että!

Sitte tänään pääsin ennen töihin menoa hakemaan seuraavaa...


600 grammaa lankaa rojektiin. Tämä rojekti onki sitte mielenkiintonen uus juttu mulle. Siitä sitten enemmän aikanaan. Tän illan suunnitelmat onki sitte pari mallitilkkua, että mikä se mahtaa olla puikkokoko meikäläisellä tässä rojektissa. Huomenna sitte ehkä pääsen tosi toimiin. Puikoilla on kyllä yllättäen useempiki työ... mut niitä ku tekee vuorotellen ei oo valmista tullu... melkonen pläjäys sitte tulossa. Mikäli nyt niihin hetkeen maltan koskea.

Mutta sitten... tässä teillekkin pieni perjantai-piristys... tulin töistä niin, että juniori oli just menossa nukkumaan. Paljastui aika mielenkiintoinen taideteos...


Ja huomatkaa nuo nipsukoissa olevat leimasin jäljet... molemmissa vielä eri väreissä. Tämä sitten lähti kuvaviestinä muutamalle lähipiirissä... juniorin kummitäti sen sitten hoksas... poika testaa miltä näyttää jos isona ottaa tatskoja ja läväreitä. Ei tässä kyllä voinu kovin moittia, kun oma pokka repes totaalisesti tämän nähdessä. Mies oli aiemmin jo keskustellut itseensä piirtelystä, kun oli käsiinsä tuherrellu, mutta tämän paljasti vasta nyt. Ite huomasin nilkassa pienen piirrustuksen ja siitä moitin, nii jätkähän nosti paitaa ja paljasti tämän taideteoksen. Että eipä se juniori vielä nii iso olekkaan, kun saa miettiä pistääkö tussit lukkojen taakse. Onneksi ei sentää piirrelly mihkää seinii tai huonekaluihin... no sainpahan makealla naurulla alottaa vapaan viikonlopun.

Nyt tämä alkaa tehä niitä mallitilkkuja. Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Aivan upeaa lankaa <3
  Meilläki täyttää kuopus ens viikolla jo 5, ei sentään tarttenu vielä kouluun ilmottaa :-D
  Nää vaan on aina yhtä huvittavia nämä kokovartalomaalaukset, meilläki niitä on nähty :-D . Ja meillä kyllä on oviin ja pöytiinki piirrelty...

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeaa lankaa. Odotan mielenkiinnolla mitä noista tulee. Kaikkea ne lapset keksivät:D

  VastaaPoista
 3. Kaunis lanka. Mitähän siitä syntyykään?
  Selvä tatuointitaiteilijan alku siellä teillä.
  Meillä juhlittiin eilen keskimmäisen 20 vuotissynttäreitä ja vasta sekin oli vauva...aika on kyllä hupaa....

  VastaaPoista
 4. Hei! Nyt sain vihdoin kuvatuksi ja laitetuksi blogiin voittamani palkinnon. Ihania ja niin mieluisia kaikki. KIITOS!

  VastaaPoista