sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Viimeisestä ensimmäiseen...

Viimeisenä edellisvuonna valmistui toppi itselle... Viimesessä Sny-paketissa sain sitä Rose mohairia juurikin tätä ohjetta varten ja niinhän se sitten viikko sitten tuli aloitettua ja kolme päivää siinä meni... jonsei ois taas työt haitanneet harrastuksia nii ei ois menny sitäkää. Että silleesti taas. Tämmönen ihanuus siitä tuli...


Ja täähän sitte kuvattiin tämän vuoden ensimmäisenä päivänä... valo oli parhaimmillaan just ku tehtiin lähtöä lenkille ja siksi sitten tuumasin muun asustuksen ollessa juoksukamoja poseerata erilailla.


Lankana siis Rose mohairia, puikkoina 4 mm ja 60 cm pyöröt ja lankaa meni 95 grammaa. Ohje löytyy täältä. Tykästyin kovasti tähän.


Ihanan aivotonta ja nopeaa neulottavaa kun tarvii rentoa puikottelua. Kaunis, yksinkertainen neule lämmikkeeksi tuloksena.


Väri on oikeesti semmonen omenaisen mintunvihreä... tiä pitäskö tässä alkaa miettiä uutta kameraakin pikkuhiljaa... on meinaan sen verran jo jälkeensä jääny toi pokkari ja ei sillä saa kuviin oikeita sävyjä mitenkään ja... Nii siis topin väri lähinna oikeeta tuossa ylimmässä kuvassa.

Nii ja ku tykästyin tähän ohjeeseen, nii keskeneräset sai taas eilen illalla jäädä odottamaan ja tuumasin kokeilla toisesta langasta...


Ohjeen mukaan tätäkin tikuttelin, samat puikot käytössä. Lankana tässä vaan Teeteen Pallas väri nro 0050 ja painoa tälle tuli 101 grammaa... Kaksi metriä vielä jäi lankaa kahdesta kerästä. Tästä vaan tuli vähän eri kokoinen...


Malliksi suostui juniori, jolla pituutta siis simmoset rapiat 120 cm. Elikkäs jos ruudun takaa löytyy joltakin sopivan kokonen tyttölaps ja tämä miellyttää nii tää lähtis sinne lankojen ja postikulujen hinnalla, eli 8 euroa. Mailia vaan tulemaan tuolta sivupalkista löytyvään osotteeseen, jos tämmöselle tarvetta ja käyttäjää löytyy.   Meni jo.

Nyt mietinkin kolmannen tekemistä, tykästyin siis kovasti malliin. Lanka vaan on mietinnässä vielä.... kokeilisinko merinosta kaksinkertaisella langalla vai kokeilisinko jostain muusta... hmm... mietitään sitä vielä.

Että simmosta viimosta ja ensimmäistä täällä puikoilla ollut. Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

Ja Sofialta odottelen edelleen osoitetietoja mailiini...

7 kommenttia:

 1. Ihana toppi! Talvella on hankala kuvata, ei meinaa neuleista saada millään oikean värisiä.

  VastaaPoista
 2. Hitsi! Miks mulle tulee niin LAISKA olo kun kattelen näitä siun touhujas :))) Lupaisinko olla ahkerampi? No juu.. helmikuussa <3
  Kivvaa kevättä!

  VastaaPoista
 3. Sun toppi on miljoona kertaa kauniimpi kuin tuossa ohjeessa!
  Voi voi, sitten joskus kun yletän itseäni niskasta kiinni ja tiputan 20kg taakkaa pois, niin mäkin haluan tällaisen topin. Se on niin kaunis sun ylläsi. Voi olla, että joudun odottamaan ehkä 32 vuotta tai silleen ;-)

  VastaaPoista
 4. Toppi tuli perille, kiitos :-)
  Ja on mieleinen tytölle, kurkkaa vaikka mun blogista ;-)

  VastaaPoista