lauantai 19. syyskuuta 2015

Hei, olen Nelli....

.........tällainen pieni kaunotar. Mamma ja esikoinen ja juniori minut haki tänne uuteen kotiin tänään Harlin kaveriksi. Harli oli alkanut stressata Rompun poistumista ja järsiä karvojansa, kun tuo toinen kissa täällä eli Miisu ei halunnut halia Harlin kanssa. No en mäkään vielä oo halinu sitä, mutta en mä eikä mamikaan usko enää kauaa siihen menevän. Harli nyt vaan esittää kovista mulle...


Ei se nyt niin kauheen paha ollu, kun tuosta sitä kurkin. Eikä ennen sitäkään. Tuosta se vielä lähti mun perään sohvalle...


Annoin Harlin vähä haistella mua. Mami väittää että meillä on ihan järjettömän suuri koko ero... pitäsköhän sen hankkia silmälasit? Mitä mieltä te olette? Mun mielestä ihan selvästi, en mä nii-in pieni ole. Enhän?


Mä halusin heti tutkia kaikki paikat ja mami kehu mua kovasti, kun kävin potalla... mitähän se oikeesti kuvittelee, ku kyllä mä nyt tiedän mihin pissitään ja kakataan. Sitte mä meinasin vähän terotella sängyn laitaan kynsiä nii mami sähähti mulle... ihme tyyppi. Enhän mä tienny mihin ne oikeesti terotetaan... sitte kun se oli näyttäny mulle ja mä terotin oikeeseen paikkaan nii kovasti se kyllä kehu mua ja esikoinenkin juoksi kattoon, et mistä se mami mua kehuu.


Toi Harli nyt vähä esittää kovista, mut ei se nii paha oo. Se tulee mua haisteleen, mut jos mä katon sitä se sähisee mulle, siltikään se ei pahaa tee. Ja nyt kun tässä illalla leikin mamin kans semmosella värikkäällä narulla joka on tikun päässä, nii ei se piitannu vaikka siitä nenän edestä juoksin. Ja jos ei kerrota mamille, nii kyllä se jo mua nuolaski pari kertaa. Sitte kun toi Harli mulle sähisee niin mä alistun heti, nii se jää siihen viereen makaamaan. Ei mua pelottanu siinä vaiheessa alkaa nukkumaan olleskaan, siinä se oli muutaman kymmenen centin päässä. On se vähä höhlä.


Mut kyllä mä siitä kaverin saan. Ihan varmasti. Mamiki sanoo niin. Eikä mua haittaa, et se on isompi. Mä oon ihan hurjan rohkee, ei mua pelota. Ihan mamin takia mä vaan näyttelen alistuvani, ettei se huolestu. 88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888... kyllähän te tiedätte mitä mä tuolla tarkotan (ollenkaan en kävelly näppäimistön yli) . Mami sanoo, että mä oon aika erikoisen laikukas... enhän oo, mä oon ihan tavallinen kissa. Mut on tää hurjan kiva koti. Mä katoin jo ton isin kanssa futistaki... se pallo vaa meni jonneki sen laatikon taakse piiloo ja juniori sano mulle, että älä niitä Cityn pelaajia jahtaa. No kyllä mä senki opin vielä miten se peli menee. Että Hei vaan kaikille, mä oon se uus kissi täällä ja tuun tänne näkymään välistä.

Ai nii, auto matkalla ne jo alko puhuu kaikkee nimistä noi mami, esikoinen ja juniori. Esikoinen ois kuulemma halunnu Deltan ja juniori Lillin ja sit se välähti esikoisella, että niistä molemmista tulee tohon Nelliin joltain ja mami sano, että se on hyvä nimi... niin musta tuli Nelli. Missä mun ristiäiset on, ihmettelen vaan?

7 kommenttia:

 1. No ootpa aika veikee napero, ja hurrrrrjan rohkea. Onnea nimiäispäivänä, silloin piänen kissen kuuluu saada vähän juustoa tai hirven lihaa. Kalakin menee, jos ei oo hirvee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Kyllä hemmottelua on piisannu, niin mulle ku noille Harlille ja Miisullekkin.

   Poista
 2. Kyllä Nellille pitää pitää ne kissanristiäiset! Aivan ihan söpöläinen<3 Ja varmasti alkaa kaveerata Harlikin sen kanssa, kun vähän tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Harli vaan esittää kovista, ei kerrota kellekkään mutta kyllä me jo yhdessä tänään päikkärit otettiin. =)

   Poista
 3. Voi, mikä suloinen uusi kissapallero teillä onkaan! Ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Nelli, että tulit tuomaan lohtua Rompun tyhjäksi jättämään koloon. Oletkin oikean napakymppi koko tyttö:)

  VastaaPoista