tiistai 22. syyskuuta 2015

Syyskuun Sny

Eilen sain syksyn kierroksen ensimmäisen Sny paketin. Taikapallon, aiheena neulottu tai virkattu kassi/nalle...


Tästä lähdettiin liikkeelle, kera pikku apulaisen...


Nellin mielestä lanka oli jännää ja niin oli siitä tipahtelevat esineetkin...Ja kun kerintä urakka oli suoritettu, piti Nellin tietysti olla kuvassa mukana... ja tästä kuvasta taas näkeekin kuinka pieni toinen onkaan kun tuossa a4 paperin päällä pötköttelee.


Sisältö oli siis: Kerä Nallea, kerä blend bamboota, kasvonaamio, kynsilakka, huulirasva, matkahammastahna, neuloja sekä ohje silittämällä ja ompelemalla muovikasseista tehtyyn kassiin. Kiitos paketista Snylleni.

Nyt mä otan puikot käteen ja alan oottelemaan Tuutin saapumista, hän kun tulee pariksi yöksi meille. Ihanaa nähdä häntäkin taas. Mukavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä onkin kiltti apulainen, meillä olisi jo lanka häipynyt omille teilleen ja olisin saanut keriä sen pitkin tuolien ja sänkyjen alustoja...
  Nelli on kyllä niin syötävän suloinen<3

  VastaaPoista
 2. Ihana Nelli. ♡ paketin sisällön jätän ihan nyt vain tähän :/

  VastaaPoista
 3. Ihana apulainen ollut sinulla avaamassa pakettia.

  VastaaPoista
 4. Mahtavan taikapallon oot saanut keriä suloisen apulaisen kanssa. Nyt odotan mielenkiinnolla näkeväni kassisi. Varo, ettei muovi sula kiinni rautaan.

  VastaaPoista
 5. Hienoa että paketti saapui perille suhteellisen pikaisesti lakosta huolimatta. Itse en tulkinnut aihetta neulotuksi kassiksi tai nalleksi. "Taikapallon teemana pehmoeläin tai kassi"

  Seuraava paketti onkin jo työn alla.. ;)

  T: SNY27

  VastaaPoista