sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Syksyä vastaanottetaan...

Ilmat on kyllä pyöriny tuolla yli 15 asteen koko ajan. Muuten on syksyistä, mutta todella lämmintä. Ei haittaa kyllä mua. Tuossa testineulonnan lomassa piti jotain äkkiä valmista tehdä ja kun poikien jalat kasvaa niin tulipa ensin juniorille sukat.


Tuli ostettua Teeteen sallaa taannoisella lankakauppa reissulla ihan tuon värin ja kokeilun vuoksi. Selvää oli, että tästä tulee pojille. Summassa tein ja juniorin jalkaan passelit. Painoa näille tuli 54 grammaa, että esikoisen sukkiin pitää sitten ottaa vähän jotain muuta lankaa kaveriksi. Puikkoina 3,5 pyöröt ja luupaten varresta tällä kertaa.


Nuo kynttilät oli niin piristävän herkulliset, että ne piti ostaa...


... jotain ne vaan kaipais tuohon vadille (tai siis piirakkavuokahan tuo on) kaveriksi. Pihlajan marjoja oon miettinyt, mutta enpä niitä onnistunu löytämään hyvän näkösenä muualta ku toisten pihasta ja sieltä kun ei viiti mennä repimään. Oiskos ideoita tarjolla?

Nelli on selvästi kotonaan. Miisu on sinut, kunhan ei liian lähelle änkeä nii ei piittaa mitään. Pikku rohkelikko ei pelkää imuriakaan ja seuraa koko ajan, tahtoo olla kaikessa mukana, Nyt kun istun läppärin kanssa keittiön pöydän ääressä niin tappelee keittiön maton kanssa... suihkuunki yritti änkeä mukaan. Sinne en ottanut. Viime yönä sitten siirryin suosista soffalle Nellin kanssa. Mies kun on eilen ja tänään töissä niin helpommalla siten pääsin. Harli ja Miisu tuli kuten normaalisti viereen nukkumaan ja Nelli nukahti soffalle, vaan eipä aikaakaan kun hänki tuumas tulla sänkyyn ja Harli sähisi vähän väliä ja Nelli hivuttautui koko ajan lähemmäs Harlia. Tuumasin sitten, että Nelli kainaloon ja sohvalle nukkumaan, että mies saa nukkua kun aamulla töihin lähtö.

Vieläkin Harli sähähtelee kun menee haisteleen ja Nelli yrittää tehdä takaisin tuttavuutta, mutta aiemmin kävi näin...


Yhdessä ja sovussa nukuttiin päikkärit. Taitaa Harlilla nyt vaan olla vähän enemmän mielenosoittamista tämä. Onhan se pieni sintti Harlin rinnalla, mutta eipä vaan Harli pahaa tee, sähähtelee vaan... siltikin voi ihan kiinni nukkua.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille. Mä taidan ottaa koko viikonlopun levänneet puikot käteen ja vaan olla loppuillan.

5 kommenttia:

 1. Nuo sukat on niin kauniin väriset, että kelpaisi mullekiin:)
  Ja voi noita mussukoita<3

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs onkin pirtsakkaan väriset sukat. Ja voih kun on suloinen pentu <3

  Paketti lieneen perillä? Toivottavasti oli mieluinen.

  VastaaPoista
 3. Höh, kummasti katosi ensimmäinen kommenttini (josta jäi allekirjoitus pois). Eli siis uudemman kerran.. onpas pirtsakkaan väriset sukat! Suloinen pikkuinen <3 Paketti lienee perillä, toivottavasti on mieluinen.

  T:SNY27

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä paketti on perillä. Töiltäni vaan en heti ennättänyt postaamaan.

   Poista