tiistai 15. syyskuuta 2015

Loma sukat... hiukan myöhässä ja vähän muutakin

Niin, sillon elokuun lomalla tuli tehtyä lomasukat... karkkisukat... unisukat... siis sukat.


Tuo boxi on muutes mun keskeneräisten koppa... tai siis yksi niistä. Keskeneräsiä on taas erinäinen määrä ja tuo vihertävän turkoosi alkaa olla loppusuoralla oleva testineule tällä hetkellä. Sukat siis valmistunut yli kuukaus sitte, mutta kuvat otettu vasta.


Painoa sukilla on 44 grammaa, eli lankaa olis vielä toisiinkin ja vähän isompiin... mutta ei kiitos. Jaa mikseikö, no kun lankana oli Katian cotton stretch, mukava lanka muuten, mutta voi jösses mitä syheröä se oli kerältä vedettäessä... jos vedit yhtään ylimäärästä löysää oli langassa kohta solmu. Sitä ei ollu sitten kiva neuloa sen vuoksi.


Tuo nilkka resorikin on vähän lörö... muuten kivan napakat, mutta joustimeen ei tuo stretch tunnu pätevän. Ehkä mä noille kerän jämille jotain keksin vielä. Onneksi ostin vaan nuo kaks 50 gramman kerää testiin enkä enempää vaikka kerissä herkullisia värejä ja kerällä tosi ihanan tuntoista tuo lanka. Puikkoina mulla oli cubicsit koossa 2,5mm. Värit näyttää kuvissa valitettavasti vähän liian hailuilta. Nää sukat jalassa on silti mukava nukkua. Lähtee helposti jalasta jos on liikaa, mutta silti pysyy jos tarve on. Eli kuitenki ihan hyvät sukat ne on... langan neulottavuus vaan tuon syhertymisen takia ei ollu nautinnollista.

Sitten tässä on tullut kokeiltua muutakin uutta... eilen sain tämmösen...


Torstai iltana kymmenen aikaan klikkailin ostoskoriin tavaraa ja maksoin 10,50€ kuljetuksesta kotiin asti... itse sisältö sitten maksoi reilut kahdeksan euroa. Mitäkö siellä sitten on sisällä? Siellä on sisällä 800 grammaa.... yllättäen lankaa. 100% merinovillaa. Tää oli semmonen tarjous johon sitten oli pakko tarttua ja lähteä kokeilemaan. Nyt on sitten tullut ostettua lankaa ulkomailta ensimmäisen kerran.


Mukavalle tuntui hypistellessä lanka, pehmoista kuten merinon kuuluukin. On tuolla Ice yarnin sivuilla ennenkin vierailtua. Mutta pääosinhan ne langat on herkullisista väreistä huolimatta suurimmaksi osaksi keinokuitua, mutta on siellä seassa näitä tähtiäkin ja kun kohdalle sattui niin olihan se tartuttava tilaisuuteen. Nopeasti tuli, kotiin saakka, joten kyllä jos sopiva lanka kohdalle sattuu niin tilaan toistekkin. Eli jatkossakin käyn silloin tällöin kattelemassa.

Nyt jatkan nautiskelua vapaasta. Ainakin otan mallia tästä...


Ja jatkan testineuleen kimpussa... enää vähän jäljellä. No okei, pesen mä pyykkiäkin. Mutta ruokahuolto on hoidettu jo eilen tekemällä isompi setti kerralla ja siivoilun jätän suosista muille päiville. Ehkä vähän saatan järjestellä partsia syyskuntoon... Nauttikaa kauniista syyspäivistä!

Edit: Jahas ja sittenpä tuli puhelu ja suunnitelmat muuttu... se mun vapaa päivä onkin huomenna ja menen illaksi töihin. Mutta eipä haittaa, kerkeen mä huomennaki ottaa ton asennon.

3 kommenttia:

 1. Kissat ne osaa ottaa ilon irti elämästä :-)

  VastaaPoista
 2. No onpahan ollut lankalöytö! Koko kasa kotiinkuljetuksineen alle 20€? Eihän sellaista voi ollakaan.

  Ai niin, ja kivan väriset unisukat. Jonkun muunkin oon kuullut vähän moittineen tuota lankaa. Tää sun postaus vahvisti, ettei taida olla kekeilemisen väärti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tosiaan kannata tuota lankaa kokeilla. Ihanuudesta huolimatta neulottavuus niin takkuista, että ei kiitos enää lisää tätä lankaa!
   Ja kyllä tosiaan oli löytö tuo. =)

   Poista