perjantai 30. lokakuuta 2015

Nelli meni sekasin...

Hih, meillä Nelli "sekosi" totaalisesti, kun sain tämän päivän paketin avattua...


Okei, kyllä se Harlikin innostui, "aikuisena" vaan ei ihan niin villiksi hullaantunut mitä Nelli. Otin ja päätin testata Zooplus-verkkokaupan, siitä kun olen kuullut paljon kehuja. Kyllä vaan kannatti, harmillisesti vaan olin aamuvuorossa töissä niin jouduin postista noutamaan... Pate oli käynyt oven takana yrittämässä. Sikäli siis, että paketilla oli painoa 19 kg.


Nelli sai Applaws penturuokaa sekä pentupaketin, johon kuului tuo Royal canin kuivaruoka, lelu, pennun herkkunappeja ja jotain muuta josta hetken päästä....

Miisua varten otin Applaws märkäruokakokeilu pakkauksen kalaversiona...


Neljä eri makuista tonnikala purkkia. Miisu kun ei syö muuta märkäruokaa kuin tonnikalaa ja sekin pitää olla oikeassa muodossa... eli saman näköistä mitä ihmisten tonnikalapurkkien sisältö. Sekä Miisua ja Harlia ajatellen kaksi erilaista Applaws kuivruokapussia. Lisäksi tuolla arvosteluissa paljon kehuja saanutta kissanhiekkaa, merkki oli Tigerina. Tuota hiekkaa ei täältä ainakaan eläinkaupoissa ole ollut. Applaws on minulle tuttu merkki ennestään ja tottakai myös Royal canin, Applaws vaan joskus poistui paikallisen Mustin ja Mirrin valikoimista ja se oli suurta herkkua meillä. Nykyisin sitä saa taas, mutta ei ihan näin laajalla valikoimalla mitä tuolla zooplussalla oli.

Voin kyllä suositella, Niin ja tuossa edellisessä kuvassa tuossa alhaalla tuo pyöreä punainen, lisäsin tuon lelun kun hintaa taisi olla euron verran mukaan. Tuo on kissojen aktivointipallo, herkkuja sisään ja eiku pallo kissoille saavat hetken pyöritellä namut saadakseen. Meillä kun yksi suosikki leikki on namun piilotus, niin nyt saavat ährätä tuon kanssa välistä.

Mutta mistäs se Nelli hullaantui siinä pentupaketissa....


Heti kun sain osat ruuvattua paikalleen oli tutkimassa. Ja tämän raapimapuun kanssa tosiaan meni ihan sekaisin... yritin ottaa kuvia ja kuten näkyy, leikkiä riitti...
Myös tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyvä sininen lelu oli aivan ihana... se kuului tähän pentupakettiin. Tämän koko setin tilasin halvemmalla mitä asioin täällä eläinkaupassa yhdellä käynnillä... 50 euroa koko ilo ja tosiaan olis tullu kotiin asti mikäli en olis ollut töissä. Viime viikonloppuna tein tilauksen ja tänään sain, ei hullummin kun Saksasta lähetettiin. Niin tyytyväinen olin tähän, että mietin jo uutta tilausta. Pitää vaan kattoa ensin mitkä noista purkeista menee Miisun kriteereistä lävitse ja suostuu syömään.

Tilannehan on siis se, että minulla kesti aikanaan pitkään löytää Miisulle kelpaavat ruoat. Silloin 18 vuotiaana ei edes tullut mieleen, että mitä syötän kissoille. Muutaman vuoden jälkeen sitten tietoisuuden kasvaessa siirryin näihin eläinkauppojen valikoimiin, syynä oli silloin Romppu, meinasi kuningatar silloin saada virtsakiviä ja silloin siirryttiin kokonaan laaturuokiin. Yllättävä huomio oli silloin, että ei se tule kalliimmaksi loppujen lopuksi. Kerta ostoksen summa ehkä enemmän, mutta sama määrä kestää huomattavasti pidempään mitä marketti ruoissa, ei tule niin paljon ulos turhaa ja siten myös hiekassa säästää ja etenkin kun on löytänyt hyvät merkit useamman kissan kanssa eläessä. Mutta niin se Miisun syöminen. Aluksihan minä kiltisti keitin perunoita Miisulle yhtä kerrallaan... pentu kodissa oli opetettu syömään kotiruokaa, mutta oma järki jo sanoi ettei mausteet ole kissanpennulle hyväksi. Meni aika pitkään että löysin Miisulle kelpaavat märkäruoat, kuivamuonissa ei ole ihan niin kranttu. Meillähän siis pääasiassa syödään kuivaruokaa ja lisukkeena seitä ja lihaa, jonka siis annan meidän ruoista. Kun esimerkiksi alan tehdä makaronilaatikkio siivu jauhelihasta lähtee kissoille. Sydäntä meillä syötiin säännöllisesti jokunen vuosi sitten, mutta sitä ei löydy enää mistään tai sitten sattuu hyvä tuuri että sitä saa. Se leikellään suht isoiksi paloiksi niin tulee hammashuoltokin samalla.

Niin ja onhan mulla tullu itellekkin postia tällä viikolla... mm virkkuukoukkuja ja lankoja. Ylläri pylläri. Mutta  niistäpä ei ole kuvia. Nyt mä lähden heiluttamaan puikkoja, jos vaikka huomenna saisitte ihailla sukkia.

Oikeen ihanaa viikonloppua kaikille! Ja vielä on huomiseen aikaa osallistua edellisen postauksen arvontaan.

Ps. Meinattiin parin työkaverin kanssa töiden jälkeen mennä kauppaan... Jos olette katsoneet siskon petiä tiedätte mikä on Viinapäivä, heh! Ei kuitenkaan menty, mutta kyllä meillä oli hauskaa kun mietittiin että siellä me pompimme yhdessä ja rallatamme: viinapäivä, viinapäivä... Selityksenä meidän huumorillemme... perjantai ja kiireinen viikko takana joten huumorikin huonoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti