keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Piristetään syksyä arpomalla

On pimeetä ja märkää ja flunssakin yrittää meitin perheeseen päästä riehumaan... pojat valitellu kurkkua ja itelläki tuo karhennellu vähän tässä parina päivänä. Ei kiitos sitä meille!

Niin meillehän kotiutui tän vuoden Extreme runeista neljä kappalesta Juha Vuorisen Maastamuuttajan päiväkirjaa. Joten heitetäänpä tähän palkinnoksi yks niistä. Ja itse kirjan lukeneena voin kertoo, että oli muutes hyvä.


Ja tämähän on sitten juosten kustu Extremerun erikoispainos.

Ja jotta tästä saatas enemmän jännitettävää ja mielenkiintoa niin...Tässä meitin jytky ja sintti. Nellihän painoi eläinlääkärissä punnittuna 1,3 kg... No juostessa pissittyä kirjaa voi tavotella arvaamalla Harlin painon. Lähimmäs osunu saa siis kirjan (tai pokkarihan se on) ittelleen. Ja siis pystyn tuon jytkyn punnitteen sadan gramman tarkkuudella, eli sen mukaan arvausta montako kiloa ja montako sataa grammaa piälle jytky painaa? Jos oikeeseen osuneita tullee useempi nii sitte arvotaan heitin kesken.

Annetaas vielä sitte tämmöset kuvat avuksi...


Nellin pesä kenkälaatikossa kera vauvapeiton... miltä näyttää Harli samassa pesässä...


Kyllä vain, juuri takajalat mahtuu tuonne kuoppaan. Arvatkaapa naurattiko tämä näky... no ja kyllä.

Sittenhän se Sny paketissa ollut pipo ohje houkutti oikee kunnolla... mutta kun en uskaltanu sitä herkkulankaa tähän ottaa jonsei pipa passaakaan mun piähän, niin otinpa sitte yksinäisen kerän Lanett babyullia (sillä oli joskus tarkoitus muuntua huiviksi toisen värin kanssa, mutta toisesta väristä tuli yksinään huivi) ja puikot käteen...


Nelli kaikessa mukana ja tähänki kerkes tassun kuvaan lätästä... painoa pipalle tuli huimat 28 grammaa. Lanka on siis 100% merinovillaa 50 grammaa/185 metriä.


Puikkoina 2,5 mm ja 3 mm pyöröt. Ohje on nimeltään Claudia ja löytyypi täältä.


Ja kun tämä oli vaan testiversio mallin sopivuudesta mulle, niin tämähän arpastaan kanssa... tämän voipi sitte saada itelleen kun arvaa mitä mahtaa tuo sintti painaa pyhäinpäivänä, eli 31.10, päivänä jona arvonta aika päättyy klo 18.00. Eli punnitten Nellin sillon ja kattotaan mitä paino on sitten. Ja kuten näistäkin kuvista huomaatte on neiti kasvanut.


Ja vielä tuosta päältä kuva. Valitettavasti pipan väri ei ihan toistu oikeen kuvissa, ei oo noin hailu vaan kivan vihree. Muuten pitäsin tän itte, muttei sovi mun ulkovaatteiden väriin ja pojille on liian iso. 


Eli pokkarin voi saada arvaamalla Harlin painon ja pipan arvaamalla Nellin painon (montako kiloa ja montako sataa grammaa), vastaukset kommenttina tähän postaukseen ja aikaa on siis 31.10 klo 18.00 asti ja se alakaatte nyt!

Onnea vaan kaikille tasapuolisesti arvauksiinsa.

5 kommenttia:

 1. Kiva arvonta:-) Nellin paino kuun lopussa 1,9kg ja Harli painaa 6,8kg

  VastaaPoista
 2. Tuo pipomalli on kyllä kaunis! Jos itseltä löytyisi sopivaa lankaa pipoon ja aikaa, niin taidan kokeilla, jos osaan.

  Minä haluaisin voittaa pokkarin. Harli painaa 6,7 kg.
  Nelli tulee painamaan kk:n lopussa 1,6 kg.

  VastaaPoista
 3. Nelli 1, 5 kg ja Harli tasan 7 kiloa.
  anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 4. Piposta tuli kiva! Taidanpa itsekin tehdä.
  Arvontaan en osallistu, meillä on tuo pokkari odottamassa että kerkeisin lukea.
  T:SNY27

  VastaaPoista
 5. No Nellihän kasvaa sinne 1,9kg saakka ja Harlilla on painoa 6,9kg.

  VastaaPoista