lauantai 31. lokakuuta 2015

Paljonko ne kissat painaa?

Kaverukset on punnittu... tai siis kyllähän mä Harlin painon melkein muistin... vähä olis menny metsään ja Nellinki vihdoin onnistuin pienen temppu kimaran jälkeen punnita... Piti pistää lahjakassiin neitonen, että pysy sen verran aloillaan että sain lukemat keittiövaakaan. Laatikossa ei pysyny niin kauaa että olisin kerenny lukeman näkemään. Tuossa kassissa sitte öllötteli tyytyväisenä ja piti ihan ottaa pois.


Tässä kaverukset tänään päikkäreillä. Aika hurjia lukemia te Harlin painoksi veikkasitte. Totuushan on se, että Harli näyttää isommalta mitä on.


Puuttuvan etutassun vuoksi takapää on aikaste lihaksikas ja se aiheuttaa harhan painosta. Harli siis painaa 4,4 kg... itse asiassa on tainnu se vähäkin muu kuin lihas kadota Nellin myötä, kun paino on tullu alaspäin reilun sata grammaa. Lähimmäksi siis päätyi Red Dragon Heidin Hullutuksia-blogista ja osuvastippa tuo pokkari olikin pääasiallinen palkintotoive. Entäs sitten Nelli...


Nellin painoksi tuli 1,77 kg... eli pyöristettynä 1,8 kg. Niissä oli jo veikkaukset hurjasti paljon lähempänä. Lähinnä oli siis kaksi 1,9 vastausta ja tässä otin sitten juniorin avuksi ja häneltä kysyin ykkönen vai kakkonen ja vastaus oli ykkönen, eli ensimmäisenä lähimmän veikkauksen antanut Helinä Helinän koruja-blogista ja hän siis saa pipon.

Onnea voittajille! Helinältä tarvisin osoitetietoja, maili osoite löytyy sivupalkista. Kirjan osalta en tarvitsekkaan yhteydenottoa, koska osoite löytyy ihan valmiiksi.

Kuten kuvasta huomaatte, Nelli tykkäsi kovastikkin kissasukista. Eli ei ole pelkästään minun suosikit.

Minä jatkan esikoisen soiton odottelua koska saan hakea bussilta. Ei ole tullut soittoja koko päivänä, eli ilmeisesti hyvin on pärjännyt ilman äiteetäkin turnausreissulla. Ihanaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Yes!!! Miksi mie Harlin painoa niinkin korkeaksi veikkasin, kun meidän katti Jammi näyttää samanlaiselta ja painaa sellaiset 6-7 kg :D. Ja Nellin meinasin eka sanoa 1.8 kg :D.

  Onnea Helinälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo toisen etutassun puuttuminen tosiaan luo harhan Harlin koosta. =) Mutta lähimmäksi veikkasit kuitenkin ja sait halajamasi pokkarin. Yritän saada heti maanantaina postiin. =)

   Poista