keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Aiemmin kuvattu kello äidin työkaverille koki pienen muutoksen. Kun näin sen kuvassa, oli minun pakko purkaa se ja tehdä uudestaan. Näin heti mielessäni sen hiukan erilaisena. Ja hänelle tein korvikset, jotka jatkavat samaa sarjaa. Eli koko settiin kuuluu kaulakoru, korvikset ja kello. Tässä siis kello uudessa muodossa ja korvikset.


Ja tässä sitten hänen kaulakorunsa. Jonka siis tehnyt jo aiemmin ja hänellä jo käytössäkin ollut. Ja erittäin tyytyväinen siihen on, toivottavasti kello ja korviksetkin miellyttää yhtä paljon.


Valitettavasti tässä kuvassa laatu on vähän heikompi, kun olen sen kuvannut webbikameralla. Riipus on sardonyxia, valkoiset helmet vuoristojadea ja liilat ovat helmiäislasia, lisänä mustia ja vaalean liiloja lasikristalleja. Korviksissa enkelin päähelmet sitten ovat hematiittia.

Maija on tutustunut jo kovasti koko kotiin, mutta kun liikaa hälyä tai väsyy, menee makkarin sängyn alle pötköttelemään. Oma nukkumapaikkakin on löytynyt. Juniorin yövierailuja varten yöpöydälläni vauva tyyny valmiina, koska muuten menetän oman tyynyni. Siinä Maija nukkumassa aamuisin. Päivisin kuitenkin siellä sängyn alla. Edelleen öisin ja kun olen töissä tai muuten poissa Maija majailee makkarissa ja ovi kiinni. Näin varmuudeksi. Pissoja ei vieläkään ole eksynyt vääriin paikkoihin. Eli hyvä tästä tulee, kun Maija pääsee kunnolla meidän elämän rytmiin mukaan.

Tautikin on vihdoin selätetty. Juniorille vain jäi pieni oksentamisen pelko. Onneksi jo tänään syönyt ihan kunnolla, eilen vielä pelkäsi vähän syömistä, ettei vain tule oksennus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti