maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pieni ystävämme Maija ja muita ketjuja.

Eilen sain pari kaulakorua tehtyä. Toisen inspiraationa toimi Maija. Kissansilmähelmet ovat kauniita ja Maija on varsinainen rakkauspakkaus, joten tämä syntyi.

Uudella omistajalla

Tässä on siis kissansilmähelmiä ja lasikristalleja.
Toinen kaulakoru on hetken pyörinyt mielessäni, tämä on mustakiveä. Riipuksena mustakivestä oleva kallankukka, johon lisäsin punaisen pisaran mallisen lasikristallin. Lisänä pyöreät mustakivet, noita samaisia lasikristalleja, sekä soikeita helmiäislasihelmiä, punaisena tietysti. Tätä en osannut toteuttaa aivan haluamallani tavalla, mutta tämä syntyi myös eilen.


Uudella omistajalla

Ja Maija on jo muutaman kerran käynyt tutkimassa kotia makkarin ulkopuolelta. Harlin kanssa ystävystyminen edennyt oikein mallikkaasti. Eilen Harli ensin pesi Maijan päätä ja vielä puski lopuksi. Ja edelleen asiat on tehty hiekkalaatikkoon. Tässä eilen hierottiin taas kaveruutta.Valitettavasti molempia vain kiinnosti kamera sen verran paljon, ettei se kunnon vierekkäin pötköttely kuvaan asti tallentunut.

Tänään sitten mielessäni pyöri pieni pyöreä pörriäishelmi, joka tarttui mukaan Espanjasta, sekä upea riipukseksi huutava lehtilukko, joka tarttui keskiviikkona mukaan Helmisatamasta. Hetken ne mieltäni kalvoivat ja oli pakko ottaa värkit esiin ja upeahan tästä tuli.Vihreitä kissansilmä sydämiä, aventuriinia, joiden keskelle "kukka" sinisestä säröakaatista sekä aivan vaalean vihreitä helmiäislasihelmiä. Ja koska tästä tuli sen verran ihana, niin halusin tehdä samaa sarjaa myös ranneketjun ja korvikset.Ja korvikset halusin mahdollisimman yksinkertaiset, joten pelkät kissansilmä sydämet riitti. Valitettavasti upeasta ja lämpimästä ilmasta huolimatta en päässyt näitä ulos kuvaamaan, jota ne olisi aivan ehdottomasti vaatinut. Meillä kun vatsatauti jatkaa juniorin kimpussa edelleen.

Ja kun noita Espanjan kiviä taas pyörittelin, vaati yksinkertainen rannekoru tekemistään. Eli Espanjan kiviä, en todellakaan tiedä mitä lajia (pieni epäilys kahvi- tai maisemajaspista) ja siihen kaveriksi tein kullattua muinaisketjua. Yksinkertainen ranneketju, mutta välistä on hyvä tehdä niitäkin.Tässä siis eilisen ja tämän päivän saldoa.

1 kommentti:

  1. Harli ei näytä yhtään vanhentuneen! Kauniita nämäkin, kuten myös kissat :)

    VastaaPoista