tiistai 19. huhtikuuta 2011

Haasteelliset horoskooppikivet

Ensimmäisenä kuva saamastani materiaalista.


Ylimpänä siis akaatti, seuraavalla rivillä Tiikerinsilmä, ametisti ja turkoosi. Alin rivi granaatti, sitriini ja jasperi. Aluksi yritin saada kaikki sovitettua yhteen, mutta se vaan ei toiminut. Joten hetken tuumittuani laitoin molempiin yhden tiikerinsilmän, kaulakoruun tein siitä riipuksen. Akaattia käytin myös molemmissa. Ametisti, granaatti ja turkoosi menivät kaulakoruun ja sitriinit ja jasperi rannekoruun. Tässä tulos:Ja kaulakoru yksin.RannekoruKaulakoruun olen erittäin tyytyväinen. Rannekoru teetti vähän enemmän töitä, oli vähän vaisun näköinen. Onneksi noilla helmihatuilla siihen sai eloa. Nyt sitten odotan iltaa, että kuulen ystäväni kommentit. Toivottavasti miellyttää. Ja toivottavasti hänen äitinsäkkin tykkää.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Kati koruista. Sunnuntaina vien äidille, pitäis vielä sopiva lahjarasia käydä ostamssa.
    Kivistä jäi uupumaan rubiini ja timantti, ne olis käyny aika tyyriiksi. Mutta horoskoopithan oli Oinas, Kaksonen ja Jousimies.

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vain! Mielelläni teen koruja ja kun ei niitä itsellekkään ylettömiä määriä voi tehdä, niin kiva että voi toisille tehdä. Kerro sitten mitä äitisi tykkäsi.

    VastaaPoista