keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Hyvää vapaapäivää...

Tämän päivän lupaavuus alko jo eilen, meille tuli yllättäen uusi vanha kissa. Ollut pentuna minulla kotihoidossa ja välissä kuusi vuotta poissa. Nyt kuitenkin tämä omistaja oli viemässä Maijaa tänään viimeiselle piikille. Kun he olivat ottaneet kolmannen kissan ja siitä alkanut Maijan piina. Ei saanut käydä pissa-astialla rauhassa, kun hyökättiin kimppuun, muutenkin useamman kerran päivässä saanut löylytyksen. Tästä johtuen Maija oli alkanut hädissään pissimään mihin vain pystyi rauhassa tekemään. Minähän en täysin tervettä elämän haluista kissaa anna lopettaa, kun vika ei todellakaan ole kyseisessä kissassa. Nyt siis Maija totuttelee uudelleen meidän kissoihin ja meidän kotiin. Tällä hetkellä makkari on kissoista vain Maijan reviiriä. Ja jos ongelma jatkuu meilläkin, mitä en todellakaan usko, Maijalle etsitään uusi koti, ei vain päätetä toisen elämää. Tässä Maija meillä pentuna.


Maija siis saapui kuudelta illalla meille. Eipä mennyt kuin pari tuntia, kun seuraava ihana juttu tuli eteen. Esikoinen on vatsataudissa, oksentanut useamman kerran tälle iltaa ja pian tulee ilmeisesti taas.

Koruideoitakin pyörii päässä parikin. Lisäksi olis kaksi kelloa tehtävänä. Mihinkään en edes onnistunut päivällä tarttumaan, kun hermoilin tätä Maijan tuloa. Ja nyt illalla sitten en olekaan mitään ehtinyt.

Mutta pistämpäs tähän kuvan hyvälle ystävälleni tehdystä korusta. Tämä on tehty suurella ajatuksella ja ihan samanlaista en suostu kenellekkään tekemään. Vain itselläni on kopio tästä korusta, eri värisenä vain. Omani ei ole yhtä upea, mutta huomennakin on taas sen korun vuoro olla kaulassa. Ystäväni tietää miksi.Toivottavasti pystyt itsekkin pian pitämään kaulassa. Voimia huomiseen!

Ja tässä omani. Kuten sanottu, ei liilana todellakaan yhtä upea.Että tämmöinen päivä tänään. Jospa huominen olisi jo parempi.

3 kommenttia:

 1. Awww, lämmittää mieltä että sulla on identtinen koru. Ja että oot pitänyt sitä tuolloin <3

  VastaaPoista
 2. Mä en muuten osaa lisätä kuvatekstiä blogiin, saat opettaa joskus :)

  VastaaPoista
 3. Tein tuon oman aika pian sun korun jälkeen ja se on ollut jokaisena "tärkeänä" päivänä kaulassa mulla sen jälkeen. Sillä tavoin oon ollu sua lähellä, kun tuota välimatkaa on.
  Ja toi kuvateksti on ihan helppoa. =)

  VastaaPoista