sunnuntai 4. joulukuuta 2011

2. adventtiviikon arvonta ja ensimmäisen voittaja!

Väkersin tuossa noita hopeakurssin juttuja ja kun sain homman valmiiksi huomasin vuorokauden vaihtuneen, joten päätin vielä ennen nukkumaan menoa hoitaa arvonnan ja startata toisen adventtiviikon arvonnan.

Eli sama homma. Kaikille yksi arpa kommentoimalla ja mainostus on edelleen sallittua. Ja anonyymit tunnistettavalla nimimerkillä mukaan. Tähän siis aikaa osallistua ensi lauantaihin saakka, joka on 10.12.

Tässä sitten tämän viikon palkinto vaihtoehdot, joista voittaja valitsee itselleen toisen. Joulunjääkuutio-korvikset taikka kirjanmerkki.
 

Ja kaikkia varmasti kiinnostaa mitenkäs tämän ensimmäisen viikon kanssa kävi.... Listasin osallistujat, jotka numeroin. Ja sitten numerot lapuille, laput kuppiin.Onnettarena toimi tällä kertaa Harli, huomatkaa kuvassa tassu ja lappu... haro sitä lappua koko ajan niin tuli tassun liike kuvaan lapun päälle.


Ja voittaja oli sitten numero.....
8.


Elikkäs....

Outi siis. Outi kerrotko kumman palkinnon haluat, kaulakorun vai rintaneulan?

Ja aikatauluhan oli siis.
 1. arvonta päättyy 3.12 voittaja Outi
 2. arvonta päättyy 10.12
 3. arvonta päättyy 17.12
 4. arvonta päättyy jouluaattona
Ja onnea toiseen adventtiarvontaan kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ei vitsi jes! Hyvä Harli! Haluan ehdottomasti tuon rintaneulan =) En oo voittanut aikoihin mitään, jee! Ja samalla ilmoitan osallistuvani myös tähän uuteen arvontaan, haluan tuon kirjanmerkin :)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin tiesin sun haluavan tuon rintaneulan. =) Oli vaan niin sua. Saa nähä ketkä tähän toiseen osallistuu, jäätkö ainoaksi. Pistän korun postiin ens viikolla.

  VastaaPoista
 3. Onnea Outi! Ja mukana sitten taas 10.12 ollaan ja toivotaan että Harlin tassuun tarttuisi "oikea" lappu. Mukavaa toista adventtia!

  VastaaPoista
 4. No mieki olen tietenki mukana, kun haluan nuo korvikset...:) Kirjanmerkkikin on ihana, mutta en tarvi sellasta kun luen kirjat aina yhdeltä istumalta...:D

  En muista taaskaan salasanaa että voisin kirjautua, joten mennään sillä vanhalla nimimerkillä....
  -pikku-sisko-

  VastaaPoista
 5. Mukana taas!Mukavaa, juhlallista, itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Osallistun! Olispa söpöt korvakorut :)

  Nina, ninahonka@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana, kirjanmerkkiä tavoittelemassa, koska en käytä koskaan riippuvia korvakoruja, enpä kyllä juuri muunlaisiakaan... Hyvää joulunalusaikaa.

  VastaaPoista
 8. Jälleen mukaan arvontaan! Pitääpä tässä vielä puntaroida kumpi palkinto olisi mun, jos onni suosii... ;)

  Jenni S.

  VastaaPoista
 9. Ooh, vaikea valinnan paikka; kumpi palkinnoista houkuttaisi enemmän... kirjanmerkki menisi omaan käyttöön, korut lahjaksi. Ehkä näin joulun alla on parempi peukuttaa antamisen puolesta, joten korvakorut olisi mukava voitto.

  VastaaPoista