sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Viimonen adventtiviikko ja arvonta!

Rakkaat ystävät, nyt siis alkaa viimeinen adventtiarvonta. Ja kolmannen voittajakin on selvillä. Jännittääkö?....minäpä tiedän ketä onni tai siis juniorin käsi suosi. Tämän kertaisen arvonnan siis suoritti juniori, kun kissat ei jaksanu intoutua olleskaan. Maija kyllä haisteli lappuja pitkään, mutta yhtäkään ei sieltä poiminu poies.

Joulun kunniaksi, nyt pistetään mahdollisuus saada toinenki arpa. Hyvästä inspiraatiosta koruun saa toisen arvan, se voi olla kuva, joku biisi, videopätkä, mitä vain keksitte. Ja niistä, joista oikeasti tulee jotain mieleen tulen ne toteuttamaan. Mutta siis kommentista yksi arpa ja jos laitat jotain, mistä voisin saada idean uuteen koruun toinen arpa. Minä kun tykkään tehdä koruja ns. haasteiden pohjalta. Tämä viimonen arvonta siis loppuu jouluaattona klo 24.00.

Palkinnoksi tällä kertaa tuollainen hopeinen (kyllä, aitoa sterling hopeaa) itse tekemäni sormus. Nehän on säädettävissä, joten käyvät kaikille. Ja toiveen paksuudesta saa esittää. Ja jotain muuta lisäksi, jotain joka vielä pyörii tuolla mielen perukoilla, jota en ole saanut toteutettua. Tässäpä muutama eilen tehty sormus malliksi.


Nämä on tehty kaksinkertaisella langalla, vasemmalla paksumpi neljästä lankaparista ja oikealla ohuempi kolmesta lankaparista.

Tässä yksinkertaisella langalla. Vasemmalla viisi lankaa ja oikealla kolme lankaa. Sen voin sanoa, että tuo kolmenlangan versio ei onnistunut kunnolla ja sen huomaa jo kuvassakin, eli sitä en suosittele.

Lisäksi siis tulee vielä jotain, mikä ei ole valmista ja josta yritän päivittää kuvaa tänne myöhemmin tai sitten jää ihan arvoitukseksi kunnes voittaja selviää. Tässä on touhua vielä jouluntakiakin, niin takaamaan en mene, että kovin päivitellä ehdin.

Ja kaikki varmasti odottaa jo kovasti tuota kolmatta voittajaa... Juniorin käsi oli liian nopea minun kuvattavaksi, mutta tässä todistusaineistoa että ketään ei suosittu millään tavalla.


Ja lapusta paljastui voittajaksi.....
Tiiti66!!!!!!!

Tiiti laitatkos tietoa kumman haluta kaulakorun vai rannekorun ja osoitetietoja myös mailitse: hipsulainen79 @ gmail.com. Onnea paljon!

Ja tilannekatsaus tässä:

 1. Ensimmäinen arvonta päättyi 3.12. ja voittaja oli Outi, rintaneula
 2. Toinen arvonta päättyi 10.12 ja voittaja oli Jenni S, korvikset
 3. Kolmas arvonta päätyi 17.12 ja voittaja on Tiiti66, rannekoru
 4. Viimeiseen arvontaan voi osallistua 24.12. klo 24.00 saakka
Onnea viimeiseen taistoon ja toivottavasti saan hyviä ideoita!

14 kommenttia:

 1. Katkerat onnittelut voittajalle :) Jäänpäs miettimään vielä videota / biisiä, jolla voin lunastaa toisenkin arvan..

  VastaaPoista
 2. Kiitos, voitto on ihana. Vielä en osallistu tähän viimeisen adventin arvontaan, minäkin jään miettimään noita inspiraatiojuttuja....

  VastaaPoista
 3. Tiiti, ole hyvä vain.

  Ja lasken sinun nyt jo osallistuneen yhdellä, mikäli keksi inspiraation lähteen, lisää se vain tänne ja saat toisenkin arvan. =)

  VastaaPoista
 4. Viimeisessäkin adventtiarvonnassa mukana; auto oli viikonloppuna leviänä pihalla, joten inspiraatiolähteenä korulle voisi olla vaikka auton jouset; siis semmoinen spiraali mikä alkaa ja loppuu pienempänä. Vikaa jousituksessa voisi edustaa vaikka helmi siellä keskiosassa pujotettuna... jaa-a, liian aikainen aamu ? Pitäisiköhän hakea kahvia lisää..

  VastaaPoista
 5. Kiiu: En nyt sanois liian aikaista, tuo anto oikeasti inspistä. Heti alko mielessä rullata ja kaks erilaista juttua, toinen korviksiksi ja toinen kaulakoruksi. Kun saan hiottua tuon niin johan saan sitte esitellä. ;D ja mainostan sinua inspiraation lähteenä.

  Joten KIITOS! =)

  VastaaPoista
 6. Liityin minäkin lukijaksesi, ihana blogi sinulla. Olet taitava!
  Inspiraatioksi koruusi tahtoisin vinkata jotain lumeen liittyvää :) Nyt kun sitä ei juurikaan ole ja sitä niin kaipaisin! Kaunis hiutale esim. olisi koruna aivan ihana <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos Lila mieltä lämmittävistä sanoista, sekä vinkistä!
  Tuosta tuli heti myös mieleen jotain, joka tekisi välittömästi mieli toteuttaa. Valitettavasti vain työt kutsuvat ja lisäksi on isäni joululahja sukat vielä puikoilla. =) Onneksi isäni ei täällä vieraile, joten ei salaisuus paljastu. ;D

  VastaaPoista
 8. osallistun!! Ihania sormuksia, olisi kiva voittaa moinen!

  ninahonka@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukaan viimeiselle kierrokselle parasta onnea toivoen:)
  Oikein ihanaa Joulua!!

  VastaaPoista
 10. Pakko laittaa tää, jos jostain huoneesta värimaailma/ muodot tai joku tois jotain.. http://www.youtube.com/watch?v=rT2YPeo1Qkk

  Tykkään kuvasta ja värimaailmasta;
  http://lh4.ggpht.com/-lOP4xVmb3HE/TTcQHMz4pYI/AAAAAAAADYc/T945nQonlBw/drowning.jpg

  VastaaPoista
 11. Osallistun tietenki...tarviin parin tälle...:)

  -pikku-sisko-

  VastaaPoista
 12. Osallistun arvontaan!!!

  heli.angeria@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Osallistun myös arvontaan!!!

  c.marisha@hotmail.com

  VastaaPoista