tiistai 27. joulukuuta 2011

Viimeisen adventtiarvonnan voittaja!

Anteeksi tämä viipyminen. Tauti iski tällä kertaa minuun. Eilen alkoi heti aamulla herätessä, kovasti paleli koko päivän ja illalla oli vähän lämmöt koholla. Ei muuten ollu kiva istua autossa kotimatkaa. Onneksi mies jaksoi ajaa koko matkan, niin mä sain nukkua.

Aamulla kyllä lähdin töihin, mutta sieltä oli pakko kotiutua muutaman tunnin päästä. Joka paikkaa kolotti, vuoroin paleli ja oli kuuma, lisäksi kovia vilunväristyksiä vähän väliä. Kuumettakin sitten oli ja olenkin hyvin pitkälle tämän päivän nukkunut. Nyt sitten päätin tämän vielä hoitaa ennen nukkumaan menoa.

En sitten kuitenkaan jaksanut lappupeliin alkaa, enkä kuviakaan jaksanut miettiä, joten turvauduin random.orgiin ja voittaja on nyt selvillä. Listasin osallistujat ja arpoja oli tällä kertaa kolmetoista, kun muutamalta niitä inspiraatio ideoitakin sain, kiitos teille ja kun tästä tervehdyn toteutuksiakin alkaa tulla.

Ja palkintona siis on se sormus. Tässä vielä kuva, että voi miettiä mikä olisi se oma paksuudeltaan.


Sormuksen uusi onnellinen omistaja on siis.......

Henna!!!

Laitatko Henna mulle osotetta ja toivetta sormuksesta, leveämpää vai ohkasempaa mallia!

Onneksi olkoon!!!!

3 kommenttia:

 1. Inhottavaa olla kipeänä, toivottavasti paranet pian! Nyt vaan lepoa, teetä ja villasukkia :)

  Onnea Henna <3

  VastaaPoista
 2. Hellyyttä ja sympatiaa, mustaherukkamehua ja villasukat, eiköhän sillä tokene! Pikaista paranemista ja onnea Henna!

  VastaaPoista
 3. JEEEE!!! :D Koko päivän tätä paksuusasiaa töissä pohdittuani olen päättänyt valita tuon toisen oikealta. Laitan osoitteeni sun sähköpostiin. :)

  VastaaPoista