lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta 2012!


Tuokoon vuosi 2012 onnea ja iloa teidän kaikkien täällä vierailevien elämään!

Tuon kuohari pullon kanssa minä otan uuden vuoden vastaan. Australialaista, pinkin väristä, rose kuohuviiniä (pullossa lukee) ja mansikasta tehtyä. On hyvää, ei liian makeaa, eikä liian kuivaa.

Tämä vuosi onkin ollut kohdallani jollain tapaa käännekohta. Pitkään mietin tuota koruilua, ideoita oli mutta ei tietoa ja epäilys löytyisikö taitoakaan. Lopulta Helmisataman omistajan kannustamana ja hänen neuvoillaan alkuun uskaltauduin ja sitten sitä mentiinkin ja lujaa. Ja kun häneltä alku vinkit sai, oppi ymmärtämään netistä löytyviä ohjeitakin ja uskaltauduin itsekkin opettelemaan. Ei uskoisi, että vasta himpun vajaan vuoden olen näitä koruja tehnyt. Enkä kyllä uskonut itsestäni tätä luovuuttakaan löytyvän. Syksyn korukurssilta sain paljon tietoa ja taitoa ketjujen tekoon. Siellä on ihmisiä, jotka menevät samalle kurssille aina uudestaan ja uudestaan. Minä sain sen mitä tarvitsin, nyt siis on oma mielikuvitus käytössä ja tarvittavat välineet tehdä ihan hopeasta kotona. Kaikkiin koruihini tuo hopea ei tule mukaan, on se sen verta arvokasta. Mutta esimerkiksi lahjat on kiva tehdä ihan hopeisina ja varmasti tulen tekemään jotain vähintään kerran kuukaudessa hopeasta. Kuten siskolleni sanoin, (hänen kysyttyä mitä tulee maksamaan sellainen itse suunnittelemani salmiakki kaulakoru, missä oli niitä helmiä. Hänelle sitten laskin värkkien hinnan.) nykypäivänä Hopea ei todellakaan ole häpee!

Toinen mistä oikeasti yllätyin, oli se kuinka innostuin kokeilemaan kynttilälkortteja ja kutomistakin oikein tosissaan. Kynttiläkortteja tein jouluksi poikien kummeille sekä äidilleni useamman ja myös miehen kummitädeille. Kutomisessa en edes antanut periksi, kun se sukan kantapää ei alkanut sujua, kunnes löysin sen helpomman tavan tehdä ja johan alkoi sujua. Lankavarastot on parissa kuukaudessa karttuneet kiitettävästi. Virkannut olen enemmän nuorena, mutta sekin sitten vain jäi. Lapasistahan kerroinkin joskus, kun se oli niin tylsää tehdä toinen samanlainen, mutta niitä en nyt olekaan tehnyt, paitsi ne miehen kymmenen vuotta kesken olleet. Nytkin minulla on kolme kudelmaa ja yksi virkkaus kesken. Korujakin pyörii mielessä muutamia, eivät vain vielä ole saaneet lopullista muotoaan, joten saavat vielä muhia.

Paitsi sitten nämä. Kiitos Lilan, hänen bloginsa löytyy täältä.


Lila siis kaipasi minun inspiraatio kyselyssäni kaunista lumihiutaletta, kun sitä ei ollut ennen joulua. Nyt ainakin meillä on tullut hiljakseen koko päivän. Tässäpä siis kaksi erilaista versiota, vielä mahdollisesti tulee lisää, ainakin muhii jälleen mielessä uusi toteutus tapa. Lisäksi sain vinkit Kiiulta ja Outilta. Kiiun jouset ovat huomenna toteutuslistalla. Ja Outin kuva ja video ovat kehittelyssä. Kiitos teille kolmelle ideoista. Näin minä tykkään tehdä!

Lumihiutaleet on tehty siemenhelmistä ja hopeoiudusta langasta. Tuo oikean puoleinen vaatii vielä hiukan hiomista, mutta halusin sen jo jakaa teidän kanssanne.

Ensi vuonna sitten jatketaan! Nauttikaa tästä illasta ja aloittakaa uusi vuosi onnellisina!

1 kommentti: