tiistai 3. tammikuuta 2012

Jipii!!!!

Nyt on sitten onnistuttu ilmottautuun uudelle korukurssille, ens viikon torstaina siis alkaa uuden opettelu jälleen. Vähä pelottaa, että millanen arsenaali tämän kurssin jälkeen tulee uusia työvälineitä hankittua. Ystävänikin sanoi kuultuaan aikeistani ilmottautua uudelle kurssille, että jos vanhat merkit paikkansa pitää keväällä on työvälineiden määrä kasvanut. Iik, mitähän tuo mies meinaa, jos tässä kovin kasvatetaan arsenaalia. Hän kyllä sanoi, että pian tarvin oman vuokra yksiön. En kyllä muista mistä silloin puhuttiin, jotain tästä koruilustani kylläkin.

Lumihiutaleet saivat aivonystyräni hyrräämään. Tässäpä sitten aiemmin esitellyt hiutaleet koruina. Saanko esitellä Pakkayö ja Jääkuningatar.

Pakkasyö

Jääkuningatar
Pakkasyössä siemenhelmiä, lasihelmiä ja helmiäislasihelmiä. Jääkuningattaressa siemenhelmiä, lasikristalleja, ab-lasihelmiä ja helmiäislasihelmiä. Pakkasyön tein memoryvaijeriin, keveä ja pantamainen koru. Jääkuningatar on tehty noin 45 cm mittaiseksi ilman riipusta.

Ystäväni lähtee takaisin kotikaupunkiimme töihin. Hänen vara-avaimensa on ollut meillä ja ahkerassa käytössä. Yleensä nappaa vahingossa autonavaimet lähtiessään koirien kanssa pihalle. Tein sitten hänelle avainnauhan, koska tuota välimatkaa tulee nyt olemaan 250 km, ei niin vain avaimia haetakkaan. Tässä se, hänen väreissään ja tyylissään.Tuota tuossa lukon ja linkin välissä olevaa kiveä en muista, mutta sitä hän on ihaillut varastoissani jo kauan aikaa sitten, lisäksi turkoosia, larvikiittia ja pari foliolasihelmeä. Toivottavasti helpottaa avainten mukana pitämistä.

Virkkasin itselleni tossut. En oikein löytänyt itselle mieleistä ohjetta, mutta aikani ohjeita selattua muotoutui oma malli. Nämä tein itsenäisyyspäivänä messuilta ostetusta sukkalangasta tai siis kerän lopusta. Tein nimittäin siitä äidilleni sukat pukin konttiin. Langassa on aloe veraa ja jojoba-öljyä, tuli noita tehdessä hoidettua kädetkin. Olen siis hoitanut kuukauden sisään käteni kahteen kertaan.


Ensin siis näillä äidilleni kutomilla sukilla joulun alla ja viime viikonloppuna näillä omilla tossuillani.


Tossujen kärkiosasta saisi kyllä aivan ihanan lakin Maijalle. Maijalla oli kova halipula minun virkatessa ja hetken mielijohteesta testasin. Kuvankin antoi ottaa.


Eiks vaa ookki aikasta söde neitokainen? Mutta taidanpa jättää lakin tekemäti kuitenkin.

Ai niin, tässäpä vielä kuva niista kymmenen vuotta ottaneista lapasista. Siis oikeesti, kenellä menee peruslapasiin kymmenen vuotta? Siis kenellä muulla kuin mulla?
5 kommenttia:

 1. Ihanat nuo tossut!! Oliko helppo tehdä?

  VastaaPoista
 2. Tulin kans kommentoimaan että ihanat tossut! Ja söpö Maija :) Oon tosiaan valmis lyömään vetoa että keväällä on työvälineiden määrä kasvanut..

  VastaaPoista
 3. Henna: ei ollu vaikea tehä. Yks ohje oli, joka mulla oli auki koko ajan ja siitä välistä vilasin vähän vinkkiä, jos mietitytti tuleeko tästä mitään. =) Voin pistää ohjeen sulle mailiin jos haluat.

  Outi: Ei kannata lyödä vetoa, voi iskee piru ja jätänki hankkimiset välistä. ;D No ei vaa, kyllä se on tuo finanssi puoli joka sitten ratkasee.

  Nii ja on muuten ihanat jalassakin. Jospa ei kuivuis kantapäät enää nii kauheesti. =)

  VastaaPoista
 4. Joo se olis tosi kiva, kiitti! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Et arvaakaan miten iloiseksi tulin pakkasyöstä! :) <3

  Kauniita neuleitakin olet korujen lisäksi tehnyt :) Taitava nainen!

  VastaaPoista