torstai 12. tammikuuta 2012

Tänään se alkaa!!!!

Odotan jo kovasti, että menisi nämä muutama tunti. Pääsen opiskelemaan uutta. Sen verran sain urkittua jo tietooni eilen kurssin aloittaneelta, että ensimmäisenä kaikki ensikertalaiset tekevät sormuksen. Mikäpä sen parempi tällaiselle sormusfriikille. Ihan en varmaan vielä pääse tekemään sitä unelmieni sormusta, joka tuolla mielen perukoilla on kummitellut puolisen vuotta. Ehkäpä senkin aika tulee tässä kevään mittaan. Mutta koska se on vielä unelma, jonka joskus ehkäpä onnistun tekemään, ei siitä sen enempää.

Tässä kurssissa on myös se ihanaa, että se tulee olemaan joka torstai. Tuolla ketjukurssilla kun käytiin vain joka toinen torstai. Mutta kyllähän hopean työstäminen on enemmän aikaa vievää ja kun ainakaan toistaiseksi ei siihen välineitä löydy kotoota, niin sitä sitten tehdään vain kurssilla.

Omat ranteenlämmittimet ovat valmiit. Olleet jo pari päivää töissä testauksessa ja hyvin toimii... eikä ole enää kädet palelleet. Pari työkaveriakin jo pyysi itselleen tekemään.

Olisipa kello jo kuusi!
Klo 21.47: Aivan huippu kurssi!!!! Huomenna näette het ensmäsen valmiin ja sit pitäs suunnitella mitä alkaa tehdä. Nyt on mahtava fiilis!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti