tiistai 17. tammikuuta 2012

Nyt ois apu tarpeen!

Mulla ilmeni viikonloppuna yllättäen ongelma erään blogin kanssa. Pääsen kyllä blogiin lukemaan uudet tekstit, mutta jos yritän avata kommenttilootan, tulee ihan valkonen sivu ja siihen jää. Olen yrittänyt kaikki mitä vain keksin tässä tehdä, mutta ei auta kommentoimaan en pääse. Enkä siis näin ollen myöskään lukemaan kommentteja.

No, jossain satunnaisessa blogissa jossa seikkailin viikonloppuna oli sama ongelma, mutta siis vain siinä yhdessä sen lisäksi jossa olen lukijana. Nyt sitten kävin jättämässä kommentin toiseen lukemaani blogiin ja hups heijakkaa. Siellä tuli vastaan sama ongelma. Siis kaikki meni hyvin, sanavahvistusta myöden ja kun klikkasin julkaisua... tadaa valkoinen sivu edessäni. Tietysti menin koko blogista pois ja sitten takaisin... sama ongelma edessä. Tekstit pääsen lukemaan, mutta kun pitäisi avata kommentit... pelkkää valkoista.

Nyt pelottaa mennä enää kellekkään kommentoimaan, jos seuraavankin blogin kanssa käy näin. Onko kellään ratkaisua tähän ongelmaan? Ja tosiaan olen kaiken mahdollisen mitä keksin tehnyt, mutta ei vain auta. Tietysti tuonne googlen tukeen voisi yrittää olla yhteyksissä, mutta pirun hankalaa sekin näyttää olevan... ja kun sitten pitäisi tämä ongelma osata selittää enkuksi, kun ei osaa kunnolla suomeksikkaan niin miten sitten vielä toisella kielellä. Argh!!!!

Niin ja kiitos vielä Henna avusta ratkaisuyrityksissä.

4 kommenttia:

 1. Ootko muuten kokeillut vaihtaa selainta?

  VastaaPoista
 2. Se on kokeilematta. Ei jaksais asentaa toista selainta. Mut varmaan pakko kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Mulla oli sama ongelma, kun selaimena oli firefox. Sitten siirryin Googlecromeen ja nyt on pelittänyt.

  VastaaPoista
 4. Nyt on ongelma poistunut. En ainakaan itse sitä onnistunut korjaamaan, mutta ilmeisesti sitä on ollut muillakin. Tai sitten meitin Miisu kävi lohduttelemassa mamia ja tassutteli näppäimistöllä ja siirtyili eri sivuille samalla... että ehkäpä hän osasi jotain tehdä. =)

  VastaaPoista