perjantai 6. tammikuuta 2012

Tämähän on luksusta!

Hitsi, tuon siskon pitää tulla useammin. Pojatki on ku enkeleitä, tai siis juniori sai tinttaraivarin tänä iltana, ei enää jaksanu olla vieraskorea. Käytiin siskon kanssa kirpparilla, tuli löytöjä. Omiin meni viis euroa, kahet sukat 1 €/pari, pari toppia 0,5 € kpl, kalenteri tälle vuodelle (ei ihan taskukokoa, mutta väliäkö tuolla) 1 € ja rannekoru 1 € (siis niiden helmien takia, kuminauhaan tehty ja siis purkuun menee) lisäksi kallein ja tosi hyvä ostos, esikoiselle lätkäkypärä suojaverkolla 10 €. Huomenna olis tarkotus mennä pari muuta kirppistä kiertämään ja sitte hakeen pari juttua tuolta kirppikseltä, jotka vähän jäi kaiveleen.

Mutta niitä korujakin, jotka on esittelemättä. Muistanette varmaan ystävälleni lähteneen rannekorun synttärilahjaksi (täällä). Hänelle ja hänen tyttärelleen meni lahjaksi nämä.


Tyttärelle rannekoru, ruusukvartsi kukka, valkoisia ja pinkkejä makeanvedenhelmiä sekä vaaleanpunaisia jade helmiä. Ja hänelle itselleen rannekoruun sopivat korvikset.


Nappimallia, ruskeat helmiäislasihelmet ja turkoosit makeanvedenhelmet.

Ja itsellenihän tein aiemmin korvikset korutarvikekirppikseltä ostetuista akaatti tyynyistä. Elina halusi itselleen myös. Ihan yhtä samanlaisia en hänelle nauhasta löytänyt, mutta tässä hänelle tehdyt samanlaiset korvikset.


Aion myös taas kokeilla silkkiin solmimistä. Helmisataman vierailulla tarttui ihania sinisiä makeanvedenhelmiä mukaan. Vaikka sininen ei olekaan se minun oma värini, nämä oli ihan pakko ottaa mukaan. Niistä sitten lisää, kun saan solmittua kokoon.

Mutta nauttikaa läheistenne kanssa viikonlopusta, tässä mallia näyttävät Harli ja Romppu.


Teidän ei kuitenkaan tarvitse alkaa toisianne nuoleskelemaan. Tai siis... jokainenhan harrastaa mitä tykkää.....
minä nautin siskoni seurasta.

2 kommenttia:

 1. Siskot on ihania <3 Minun siskoni tulee maanantaina, otin lomaa sitä varten, että saamme nautiskella toistemma seurasta :)
  Minä menen vielä tänään töihin, mutta sitten nautiskelen kolme päivää vapaasta!
  Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että teillä on ollut kivaa yhdessä. Tässä linkki helminauhalapasten ohjeeseen, siellä on helpot kuviomallit http://www.ravelry.com/patterns/library/pearl-chain-mittens
  Ei kun säärystimiä kokeilemaan!

  VastaaPoista