lauantai 14. tammikuuta 2012

Ajan kanssa.

Uusi kurssi siis alkoi torstaina. Ja olen todellakin aivan innoissani siitä, että se on joka torstai. Opettajakin oli aivan huippu. Ohjeisti hyvin ja sitten sai apua ja vinkkejä koko ajan mitä tarvitsi. Lisäksi innostuin todella siitä, että hän sanoi, että saadaan itse päättää mitä tehdään, hän ei rajoita. Vain omat taidot on rajana. Ja minä jopa sain oivan idean korusettiin. Sormet syyhyää jo kovasti. Ja voipa olla, että tällä kertaa järkikin voittaa ja en tuota arsenaalia lähde kotiin haalimaan ainakaan ihan heti, kevään mittaanhan tuo selviää.

Ensin tosiaan tehtiin ihan perussormus, että päästiin tutustumaan työvaiheisiin, välineisiin ja tekniikoihin. Ensi kerralla sitten saamme aloittaa omat työt. Ainoa vain, että minä halusin jotain tuohon omaani ja siksi pinta on harjattu.Sopivankin siitä jopa sain. Tämä käsikuva on vain siinä huono, että jouduin sen laittamaan vasempaan käteen ja oikealla taituroimaan kuvaa. Mutta tässä näkyy tuo pinta oikein hyvin. Tuon reunan jätin kiiltäväksi. Olen todella tyytyväinen tähän, virheitä toki huomaan, mutta onhan tämä vasta ensimmäinen työni, tästä voin vain kehittyä.

Helmet ovat nyt jääneet tällä viikolla huomiotta. Mutta nyt tuntuu, että ehkä tässä jotain kykenen kehittelemään tänään. Tai sitten en, minulla kun on taas useampi juttu kesken muiden käsitöiden kanssa. Mutta yksi mitä oikeasti pikkuhiljaa tarvitsisin on se työpöytä. Suunnitelmaakin jo löytyy mihin ja mitä. Se vaan taitaa vielä saada odotella.

Tässäpä ne omat ranteenlämmittimet. Joita on jo kahdet jonossa työkavereille.Tumman siniset, oikeaa väriä työhousujen kanssa. Ja onnistuin tehdä oikeanlaiset, etteivät haittaa kämmenosan kohdalta töitä. Ovat tosiaan olleet jo kolmena päivänä töissä ja eipä ole käsiä palellut.

Eilen heräsin aamulla töihin ja ulkona myrskysi oikein kunnolla. Tuumasin, että paras lähteä kävellen. Tuohon aikaan ei vielä kauheasti ole ehditty aurata ja matkallani on pätkiä, jotka muutenkin aurataan viimeisenä ja tuulella niihin kehittyy kunnon dyynejä. Oikea päätös oli, myöhästyin vain viisi minuuttia, mutta mikäli olisin ottanut pyörän ja noiden dyynien lävitse taistellut taluttaen, olisin myöhästynyt kunnolla. Tietysti jouduin kävellä takasin ja sen takia en voinut töiden jälkeen tehdä ruokaostoksia, kun unohdin ottaa aamulla repun ja matkaa on sen verran ettei olisi ollut viisasta kasseja alkaa kantamaan. Tietysti sitten sain postin tekstarin vähän ennen kauppaan lähtöä. Paketin sisällön vuoksi jouduin sitten lähtemään vielä keskustassa käymään yhdessä kaupassa. Sille reissulle lähdin pyörällä, koska tein myös ruokaostokset sitten, posti kun on tuossa lähikaupassa. Pyörätiet oli kuitenkin kutakuinkin aurattu töistä tullessa ja hyvin pääsinkin keskustaan. Auton kaivaminen ja se mössö mitä autotiet oli, tuntui huonommalta vaihtoehdolta. Valitettavasti vain jouduin todella tekemään töitä keskustasta tullessa kauppaa ja postia kohden, pikkasen eri reittiä tulin ja APUA, siinä pyörätiellä ei varmasti ollut auta vieraillut koko päivänä. Sisulla siitäkin sitten selvittiin ja tulipahan huonosta ilmasta huolimatta ulkoiltua eilen kunnolla.

Nauttikaa lauantai-illasta ja sunnuntaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti