sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Huh huh!

Meni sitten tämä viikonloppu persiilleen oikein kunnolla. Olin suunnitellut kunnon siivousta tälle päivää, minulla kun odottaa tuolla uudet matot meidän makkariin, eteiseen ja keittiöön lattioille pääsyä. Juu, ei ole siivottu, eikä paljon muutakaan tehty. Eilen töissä tuli yhtäkkiä etova olo, ihan hetkessä tuli tosi huono olo ja kävin työkaverille sanomassa, että menee minua tuuraamaan kun on pakko mennä vessaan. Yökin ja yökin ja yökin.... mitään ei tullut, koitin vähän juoda vettä, yökin taas. Istuskelin hetken pukkarin penkillä ja taas yökin. Tätä se sitten oli koko eilis ilta. Olin tunnin yökkinyt töissä, kun mies tuli hakemaan. Sitä ennen oli pomo jo varmistanut pääsenkö jollain kotiin, olisi varmaan minut vienyt ellei mies olisi päässyt hakemaan. Aamulla vähän uskalsin aamupalaa yrittää, tuli vatsa kipeeksi ja hiukan etova olo. Ei kuitenkaan tarvinnu mennä yökkimään ja kuuden aikaan illalla sitten uskalsin syödäkkin. Kyljet on olleet tosi kipeät koko päivän ja vatsaa vääntänyt välistä. Nyt tiedän miltä isästäni tuntuu, hänellä kun ei vatsataudissa koskaan tule oksennus, hän vain yökkii. Aivan kuin olisi ollut tuossa rintalastan kohdalla jokin tulppa ja siihen seisahtui aina. Myös kurkku tuli kipeäksi tuosta. Jospa sitten huomenna saan uudet matot lattialle, toivottavasti ainakin.

Nyt ajattelin kuitenkin laittaa noita hopeakurssin juttuja esiin. Tähtihärpäke ei ole vieläkään saanut ketjuaan, tullut tehtyä kaikkea muuta. Mutta tässäpä nyt itse härpäke valmiina.


Huono kuva, tähdistä isommat on matattuja ja takana olevat pienet kiillotettuja, saumakohdissa patinaa. Tässä vähän parempi kuva.


Yritän sitten ketjun kanssa saada kunnollista kuvaa aikaiseksi. Tässä nyt edes näkyy tuo kiiltävien ja mattaisten tähtien ero. Mutta joku saattaa muistaa, että tähtiä oli enemmänkin. Niin, kaksi pientä lisää. Niistä toinen ei päätynty käyttöön, sen oli tarkoitus olla tämän toisen kaverina.


Niin, mikähän tuo nyt mahtaa sitten olla. Miisu ei oikein toiminutkaan kuvausalustana. Tässäpä teille tähti.


Sormushan se. Pieniä vaikka olivatkin, olisi kaksi tässä tapauksessa ollut ihan liikaa. Tässäkin on jujunsa......
huomaako kukaan seuraavasta kuvasta?


Tähti on kiillotettu ja sitten reunat matattu. Sekin vain vähän epäonnistui, keskus ei ole niin kiiltävä mitä se oli alunperin... ai miksikö... öhöm... tais vähän lipsahtaa laikalla tuo sormus sormissani ja mattaus levis vähän liian laajalti. Ja nyt kuvia ottaessa huomasin, että olen nätin naarmunkin siihen jo saanut vetäistyä. Tuon tähden kupersin ihan aavistuksen sormuksen mukaan, ei paina sakarat sormeen ja eivät niin helpolla jää kiinni joka paikkaan.

Seuraava projekti on sitten tässä.


Se on sahattu, paukuteltu vasaralla ja kuten kuvasta näkyy aloitettu viilailemaan. Saa nähdä mitä se sitten valmiina onkaan. Hyvää sunnuntaita kaikille!

1 kommentti:

 1. Huomenta,

  Sielläpä ollaan myöhään postailtu :) Sulla on ollut kyllä outo vatsatauti, toivottavasti yökötys menee pian ohi... Minäkin ajattelin siivousurakkaa sunnuntaipäivän kunniaksi aloitella, toisaalta houkuttelis vähän lähteä kirpparikierroksellekin, mutta ensin on pakko ottaa rento hetki koneella surffaten ennen sitä.

  Hienoja aikaansaannoksia taas. :) "Enkelinsiivistä" tulee varmasti upeat, ehkä riipus kaulakoruun? Muistuttaa kovasti Kalevala Korun Siivet-korua, jonka pikkuneiti sai ristiäislahjaksi. :)

  Leppoisaa sunnuntaita,
  J

  VastaaPoista